Restaurant Kabul

Dinerbon Breda Restaurant Kabul
Adres
Haagweg 12
4814 GD Breda
Telefoon
06 - 57 00 55 66
Dinerbon Breda Restaurant Kabul
Dinerbon Breda Restaurant Kabul
Dinerbon Breda Restaurant Kabul

Wellicht is de Afghaanse keuken een deel van Afghanistan dat u nog onbekend is. Laat u verrassen bij Restaurant Kabul en meevoeren met de heerlijke geuren en kleuren die deze keuken te bieden heeft. Wij verzekeren u dat het de moeite van het ontdekken waard is; een uitstekende manier om uw Dinerbon te besteden!

Restaurant Kabul is nog maar een paar jaar jong, maar nu al een begrip in Breda en ver daarbuiten. Gasten keren na hun eerste bezoek bijna altijd binnen korte tijd weer terug. Op IENS waren wij in 2015 zelfs topper van Breda. Dit is niet voor niks, want onze koks bereiden al onze gerechten met verse producten en authentieke kruiden. Dit resulteert in gerechten met volle, natuurlijke en verfijnde smaken. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van het seizoen en de streek.

De kaart van Kabul is heel divers, net als het land van oorsprong. Afghanistan kent uiteenlopende landschappen en produceert daarom zeer gevarieerd voedsel. Door de rijke geschiedenis van Afghanistan vindt u in de gerechten invloeden uit het Midden-Oosten, Centraal-Azië en het Zuid-Aziatische subcontinent. Toch zult u bepaalde ingrediënten zien terugkomen; tarwe, maïs, rijst, noten, vruchten, groenten en veel zuivel. Ook vlees en vis worden veel gegeten, maar de vegetariër zal absoluut bij Kabul uit de voeten kunnen. Naast onze gerechten bieden wij ook nog een speciale thee volgens Afghaanse traditie. Deze wordt geserveerd met gesuikerde amandelen en een waterpijp.

Ga op ontdekkingsreis met uw Dinercheque en bezoek restaurant Kabul. Wij willen u graag een avond lang culinair verrassen en werken daar met ons hele team hard aan. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10