Restaurant Rose

Dinerbon Breda Restaurant Rose
Adres
Dillenburgstraat 78
4835ED Breda
Telefoon
076 5652532
Dinerbon Breda Restaurant Rose
Dinerbon Breda Restaurant Rose
Dinerbon Breda Restaurant Rose

Bent u op zoek naar een leuk en modern restaurant in Breda waar u met uw dinerbon kunt genieten van een heerlijke culinaire avond uit? Dan is het voor u wellicht een leuk idee om eens langs te gaan bij Restaurant Rosé. Restaurant Rosé is gevestigd aan de Dillenburgstraat 78. Het restaurant is modern, licht en vrolijk ingericht. De bediening heeft er plezier in om u een perfecte avond te bezorgen met uw dinercheque waarbij het u aan niets zal ontbreken. U kan er dan ook van uit gaan dat u aan het eind van de avond het restaurant met een tevreden gevoel verlaat. U kunt bij Restaurant Rosé romantisch met zijn tweeën komen dineren, maar ook met een gezellige grote groep bent u van harte welkom.

Bij Restaurant Rosé kunt u uw eigen keuzemenu samenstellen van de gerechten op het a la carte menu. U kunt met uw dinerbon kiezen voor een drie of voor een vier gangen diner. Indien gewenst kunt u daar ook een bijpassend wijnarrangement bij bestellen. Voorbeelden van gerechten die u bij Restaurant Rosé kunt bestellen zijn een stoofschotel van haas met Friese kruidkoek, stoofpeertjes en wintergarnituur of een Black Angus tournedos met seizoensgroenten, kastanjechampignons, rode wijn saus en Vlaamse frites. Ook kunt u kiezen voor een Belgisch vispotje met diverse soorten vis en seizoensgroenten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit leuke restaurant in Breda? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel in dit restaurant met uw dinercheque. Wij wensen u een mooie middag of avond uit toe!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan