By Roots

Dinerbon Breda By Roots
Adres
Ginnekenweg 16
4818 JE Breda
Telefoon
076 7370032
Dinerbon Breda By Roots
Dinerbon Breda By Roots
Dinerbon Breda By Roots
Dinerbon Breda By Roots

Gezond eten, vers eten en producten die eerlijk zijn verkregen? Steeds meer restaurants letten zeer nauwgezet op wat zij hun gasten voorzetten. Een goed voorbeeld is By Roots in Breda. Bij By Roots houden ze van de seizoenen. Zij zetten hun gasten gerechten voor die bij de seizoenen passen. Zo kun je in de winter heerlijke winterse kost eten van bieten, pastinaak,kastanjes en stoofperen. Dit houdt ook in dat je met je Dinerbon elk seizoen kunt genieten van andere producten. De kaart wordt dus afgestemd op het betreffende seizoen. Maar je hoeft niet alleen naar By Roots om te dineren. Overdag kun je er ook terecht om even bij te komen met heerlijke koffie of thee of zet je Dinercheque in voor een heerlijke lunch.

Lunchen bij By Roots

Wil je lunchen bij By Roots, dan krijg je voor je lunch gerechten met eerlijke ingrediënten, waarbij geen toevoegingen of conserveermiddelen zijn gebruikt. Je lunch is niet alleen lekker, het is ook heel gezond en bereid met verse producten. Zo kun je kiezen voor een dagsoep met brood of een dagsoep met salade en heb je ook de keuze uit andere gerechten. Een lekkere kipwrap bijvoorbeeld of een Falafelwrap als je vegetariër bent. Verder heb je nog een keuze uit verschillende soorten salades met of zonder vlees of vis.

Dineren bij By Roots

Je Dinerbon gebruiken voor een diner bij By Roots kan ook. En ook hier geldt dat er gebruik gemaakt wordt van gezonde en verse producten, zodat je lekker en gezond eet. De dinerkaart heeft een selectie aan verschillende voorgerechten en hoofdgerechten. Neem als voorgerecht een seizoensoep, een lekkere salade of gamba's. Ook de hoofdgerechten zijn lekker en gezond en welke hoofdgerechten er op de kaart staan, is afhankelijk van het seizoen. Je kunt ook kiezen uit een menu voor een vaste prijs en ook het dessert bestaat uit verse producten.

Take-away

Ga je voor thuis eten bestellen, dan wordt het vaak standaard fast food of Chinees. Bij By Roots kun je volledige en gezonde maaltijden als take-away bestellen met je Dinercheque. Heb je geen zin om te koken, maar je wilt wel goed en gezond eten? Bestel dan één van de overheerlijke en gezonde gerechten van By Roots.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10