Eetcafe Flipper

Dinerbon Cromvoirt Eetcafe Flipper
Adres
Pepereind 13A
5266AJ Cromvoirt
Telefoon
06 51229565
Dinerbon Cromvoirt Eetcafe Flipper

Aan het Pepereind in Cromvoirt staat Eetcafé Flipper. Het café heeft een bijzondere en gezellige uitstraling. Op onze muren hebben wij een beschildering aangebracht waarbij u uitkijkt op het water met een zonnige tintje en ‘flippers’ die druk aan het spelen zijn. Eten in ons café is leuk voor jong en oud, uw kinderen zullen hun ogen niet van de muren kunnen afhouden! Wij bieden u de gelegenheid om binnen of buiten op ons terras te zitten. Met uw dinerbon kunt bij ons terecht voor een snack of lekkere maaltijd, maar u kunt dit ook zeker mee naar huis nemen! Wij verzorgen voor speciale gelegenheden zelfs een catering naar uw wens.

Onze keuken bied u verschillende mogelijkheden aan. U kunt bij ons komen voor een drankje en een hapje, een uitgebreid diner of een snelle maaltijd. U heeft dus vele mogelijkheden met uw dinercheque!
Onze lunchgerechten bestaan uit verschillende tosti’s, broodjes en uitsmijters of u kunt kiezen voor het ‘twaalf uurtje’. Wij bieden u verder nog een hamburgermenu aan en verschillende keuzes voor voorgerechten, maaltijdgerechten, kindermenu’s, frietmenu’s en snacks. De kinderen zullen hun ogen uitkijken uit de verschillende soorten ijsjes die wij aanbieden. Qua drinken bieden wij warme en koude dranken aan, maar voor de volwassenen is er ook keuze uit verschillende wijnen, bieren en gedestilleerde dranken. Keuze genoeg dus voor uw dinerbon!

Wilt u eens iets anders dan een standaard restaurant? Kom dan snel bij ons langs met uw Dinercheque of Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10