Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Dinerbon Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Adres
Loverensestraat 7
5266AM Cromvoirt
Telefoon
041 1608350
Dinerbon Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Dinerbon Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is een jonge en groeiende eetgelegenheid in het prachtige dorp Cromvoirt. U kunt hier ook met uw Dinerbon komen eten. We zijn gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving nabij Den Bosch en Vught, op circa 200 meter van het bekende en veel bezochte recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Ons pannenkoekenhuis is huiselijk en persoonlijke aandacht staat voorop. Wij zijn kindvriendelijk, maar denken zeker aan de ouders en gasten zonder kinderen. Bij groepen met kleine kinderen serveren wij eerst de kinderpannenkoeken en daarna andere gerechten. Bovendien hebben wij een speelruimte en een groot terras waar de kinderen kunnen spelen.

We zijn gelegen in een prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. Cromvoirt biedt alle mogelijkheid om heerlijk te zwemmen, wandelen, fietsen en de natuur te ontdekken.

Ons assortiment is erg uitgebreid maar vooral onze pannenkoek Het Wonderbos met verse bosvruchten is populair. Net als de Boerenpannenkoek en Shoarmapannenkoek. Verder is de Classic Beefburger er eentje waar onze gasten voor terugkomen. Proef het zelf met uw Dinercheque!

Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is van dinsdag tot en met zondag geopend. Het is makkelijk bereikbaar voor fietsers en auto’s vanwege de ligging aan de doorgaande weg.  U kunt gratis parkeren op eigen terrein. Met een heerlijk terras aan de voorzijde van het restaurant, waar u heerlijk kunt eten bij mooi weer. Uw bezoek is helemaal compleet wanneer u deze afrekent met uw Dinercheque!

Bij Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is het genieten met het hele gezin. Wij nodigen u van harte uit om dit zelf te komen ervaren! Vergeet uw Dinerbon niet.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10