Julian's Eethuis

Dinerbon Cuijk Julian's Eethuis
Adres
Grotestraat 3
5431DG Cuijk
Telefoon
0485 316411
Dinerbon Cuijk Julian's Eethuis

Bij Julian’s Eethuis aan de Grotestraat 3 in Cuijk zijn ‘vers’, ‘gezond’ en ‘lekker’ de hoofdthema’s die aangeven wat gasten van dit etablissement kunnen verwachten. Je kunt er van woensdag tot en met zaterdag vanaf 14.00 uur en op dinsdag en zondag vanaf 16.00 uur terecht voor een smakelijke lunch of een met zorg bereid meergangendiner. Uiteraard staat de deur van dit eethuis ook voor je open als je gewoon van een hapje en drankje tussendoor wilt genieten. Voor wat betreft het culinaire aanbod van Julian’s Eethuis richt zich dat hoofdzakelijk op de Italiaanse en Aziatische keuken, maar het is ook mogelijk om er te genieten van diverse gerechten die van buiten die twee specifieke regio’s komen.

Zo kun je tijdens het bestellen van het 3-gangenmenu diverse wereldsmaken met combineren, zodat er een unieke smaakbelevenis ontstaat. Tussen de voorgerechten tref je onder andere loempia’s en pizzabrood aan, terwijl je tijdens het hoofdgerecht onder meer kunt kiezen uit een wereldburgersmenu, waarbij de hamburger als hoofdonderdeel van het menu, bijvoorbeeld een specifiek Engelse, Russische, Amerikaanse of Argentijnse touch krijgt. Hou je het liever traditioneel – en bezoek je Julian’s Eethuis met tenminste 2 personen – dan is het ook mogelijk om voor het saldo van je dinerbon of dinercheque een uitgebreide rijsttafel te bestellen.

Unieke specialiteit van Julian’s Eethuis is de zogenoemde boodle fight. Dit is een variant op een traditioneel gebruik bij het Filipijnse leger. In dat geval worden een aantal tafels in het eethuis aan elkaar geschoven, waarna al het beschikbare eten op bananenbladeren wordt geserveerd. Op de tafels staan ook kommetjes water waarin je je handen kunt wassen, want het is bij een boodle fight de bedoeling dat je niet met bestek, maar gewoon met je handen eet. Nadat alle rijst, vlees, vis, kip, garnalen en tropisch fruit op tafel staan wordt er een fluitsignaal gegeven en is het letterlijk een kwestie van aanvallen om zoveel mogelijk dingen te kunnen eten die je lekker vindt.

Of je nu voor een boodle fight, een traditionele rijsttafel of een van de andere heerlijke menu’s of gerechten van Julian’s Eethuis kiest, in alle gevallen kun je ze betalen met behulp van een de dinercheque of een dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10