Lunchroom De Dom

Dinerbon Cuijk Lunchroom De Dom
Adres
Maasburg 54
5431BR Cuijk
Telefoon
0485 331061
Dinerbon Cuijk Lunchroom De Dom
Dinerbon Cuijk Lunchroom De Dom
Dinerbon Cuijk Lunchroom De Dom

Lunchroom De Dom is te vinden aan de Maasburg 54 in Cuijk, schuin tegenover het plaatselijke gemeentehuis. De centrumlocatie zorgt ervoor dat het etablissement bij zowel het winkelende publiek alsook bij een ieder die in de nabije omgeving werkt erg in trek is. Die populariteit is ongetwijfeld ook te danken aan de warme, donkere kleuren in het interieur die bijdragen aan een knusse, huiselijke ambiance. En laten we ook het zeer royale terras van De Dom vooral niet vergeten. Op dagen dat het lekker weer is kun je daar heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl je zicht hebt op het aangrenzende grote plein en het flanerende winkelpubliek. Lunchroom De Dom is elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je er van 10 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht en op zondag van 11 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags.

Gezien de openingstijden van dit horecabedrijf richt men zich praktisch uitsluitend op het verzorgen van overheerlijke lunches. Uiteraard kun je er ook gewoon binnenstappen als je spontaan zin hebt in een lekkere bak koffie of thee, al dan niet voorzien van huisgemaakt gebak. De in eerste instantie ogenschijnlijk beperkte eetmogelijkheden worden ruimschoots goed gemaakt met een imponerende lunchkaart waarop zoveel heerlijkheden staan dat het ongetwijfeld lastig wordt om er een keus uit te maken. Uiteraard ben je bij De Dom aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een broodje ham of kaas, maar je kunt er ook je smaakpapillen in de middag laten verwennen met een warme hap, zoals ‘Hemels genieten’, dat bestaat uit een Italiaanse bol met pittig gekruid gehakt en chilisaus, gegratineerd met kaas. Heb je rond lunchtijd al grote trek of wil je halverwege de middag al van een vroeg diner genieten, dan serveert het personeel van de lunchroom je ook graag biefstuk, saté, spareribs, zalm of een originele Cuijkse schnitzel.

Als je lekkere trek dankzij het overheerlijke aanbod van Lunchroom De Dom gestild is kun je de uiteindelijke rekening daarvoor zonder problemen gedeeltelijk of volledig betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10