Smaak

Dinerbon Cuijk Smaak
Adres
Grotestraat 61
5431 DH Cuijk
Telefoon
0485 - 801740
Dinerbon Cuijk Smaak

Aan de Grotestraat 61 in het Noord-Brabantse dorp Cuijk vindt u restaurant Smaak. In dit gezellige restaurant bent u vanaf nu het gehele jaar door van harte welkom om te komen genieten van de lekkerste happen en dranken, en dat alles met uw dinerbon! Restaurant Smaak is gevestigd in een mooi historisch hoekpand waar in vroegere tijden Café de Toerist huisde. Binnen heerst een ontspannen ambiance en kunt u in alle rust met vrienden of familie genieten van een uitgebreid en smakelijk diner. In de zomer is het goed toeven op het terras. Lekker in de zon met een koffie of biertje, of onder een van de luifels. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op het centrum van Cuijk en alles wat daar zo op een zomerdag gebeurt.

U bent bij restaurant Smaak al vanaf het middaguur welkom om met uw dinercheque te komen genieten van de lekkerste broodjes en warme en koude lunchgerechten. ’s Avonds kunt u vanaf een uur of vijf genieten van alle lekkernijen die op de dinerkaart staan. Er is ruime keuze uit verschillende vis-, vlees-, en vegetarische gerechten die met veel zorg voor u zijn bereid in de keuken door de chefs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige restaurant in Cuijk? U bent welkom om zelf alles van de kaart te komen proeven en te genieten van een fijne avond uit bij restaurant Smaak! U kunt bij restaurant Smaak altijd betalen met uw dinercheque, dus vergeet deze bij uw bezoek aan het restaurant niet mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10