Binnenhof eten en drinken

Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Adres
Guardianenhof 26
5211 WR Den Bosch
Telefoon
073 - 6145010
Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken
Dinerbon Den Bosch Binnenhof eten en drinken

Bij Restaurant Binnenhof in Den Bosch staat gastvrijheid voorop. Hier kunt u met uw Dinerbon heerlijk dineren in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Het restaurant is gevestigd op een unieke plek in het hart van Den Bosch en ademt de rijke historie van deze plek. Vroeger was op deze plek de tuin van het Minderbroedersklooster.

Dankzij de open keuken kunt u vanuit het restaurant zien hoe het keukenteam de eerlijke en biologische streekproducten gebruikt om de bijzondere gerechten te bereiden. Omdat zoveel huis wordt gemaakt kunnen zij snel uw gerecht aanpassen aan uw dieetwensen; van zoutarm tot glutenvrij! Aarzel dus niet om het bedienend personeel hierover te informeren, zodat de keuken voor u een heerlijk aangepast gerecht kan bereiden. Op de lunchkaart van Binnenhof staan lekkere belegde broodjes, uitsmijters, soepjes en salades. De dinerkaart bevat heerlijke voor, hoofd en nagerechten. Ook voor de vegetariër valt er heel wat te kiezen zoals de gevulde courgette of bietencarpaccio vooraf. U kunt zich ook in 3 of 4 gangen laten verrassen door de chef. Hier kunt u eventueel een bijpassend wijnarrangement bij kiezen.

Het deskundige en gastvrije bedieningsteam wordt aangestuurd door de gastvrouwen Bo Raynor en Frieke Ruyters. U kunt hen altijd advies vragen over bijvoorbeeld een bepaalde wijn-spijscombinatie. Zij vertellen u hier met liefde van alles over

Stijlvolle horecagelegenheid Binnenhof behoort tot de top 5 mooiste restaurants van Noord-Brabant. U merkt meteen de Bossche gastvrijheid en de aandacht voor de details. Kom dus eens met uw Dinercheque genieten van (h)eerlijke en herkenbare gerechten!

Diner Cadeau kan niet geaccepteerd worden in combinatie met kortingsdeals. Bedankt voor uw begrip.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews