Chick'n Out

Adres
Visstraat 25
5211DM Den Bosch
Telefoon
073 699 0972
Dinerbon Den Bosch Chick'n Out
Dinerbon Den Bosch Chick'n Out

Aan de Visstraat in Den Bosch staat restaurant Chicken Out en u kunt hier nu van heerlijke gerechten genieten met uw dinerbon! Chicken Out is een gezellig en knus restaurant. Het is een vaak druk bezocht restaurant, want het is een uitstekende plek om samen te komen! Zo kunt u hierheen gaan met uw vrienden of familie, maar ook voor een lekker gezinsetentje. Bij Chicken Out hangt altijd een goede sfeer waardoor u in een hele fijne omgeving uw eten kunt eten! Ook werkt er een sterk team bij Chicken Out. Zij werken namelijk heel hard om er voor u een perfect bezoek van te maken. U kunt van alles aan hen vragen over de gerechten, maar ook zeker aan hen laten weten als u een allergie heeft!

In de keuken worden de lekkerste kipproducten voor u klaar gemaakt. De kip die hiervoor gebruikt wordt is 100% kipfilet Halal. Ook zijn alle gerechten van Chicken Out puur, natuurlijk en vers, en er wordt ook zeker naar de duurzaamheid van de producten en gerechten gekeken. Voor uw dinercheque zult u alleen maar gecertificeerde producten krijgen! Naast heerlijke gerechten kunt u ook zeker kiezen uit lekkere dranken voor bij uw gerecht!

Chicken Out is geopend van maandag tot en met zondag. Van maandag tot en met donderdag van 11:00 uur tot 00:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 2:00 uur, en op zondag van 11:00 uur tot 00:00 uur. Ga zeker snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10