De Eeterij

Dinerbon Den Bosch De Eeterij
Adres
Brede Haven 13
5211 TL Den Bosch
Telefoon
073 - 6145884
Dinerbon Den Bosch De Eeterij
Dinerbon Den Bosch De Eeterij
Dinerbon Den Bosch De Eeterij

Kom bourgondisch genieten met uw dinerbon! Bistro ‘De Eeterij is sinds jaar en dag bekend in het Brabantse Den Bosch om zijn gemoedelijk en ongedwongen sfeer. Een Brabant welkom staat hier centraal, maar uiteraard ook mooie en smaakvolle gerechten. Hier kunt u van genieten in het bijzondere interieur. Door ruim 200 wijwaterbakjes, peper- en zoutstelletjes, vele spiegels, kerk-attributen en andere snuisterijen heeft het restaurant een intieme sfeer; het perfecte decor voor een diner-voor-twee, maar ook voor groepen tot 120 personen.

U vindt Bistro De Eeterij in een van de mooiste straten van Den Bosch, in de directe omgeving van de gezelligste uitgaansgelegenheden van de stad. Samen met zorgvuldig geselecteerde partners bieden zij arrangementen aan waarbij u zowel de sfeer van de Bistro als van historisch Den Bosch kunt proeven. Wat denkt u bijvoorbeeld van een unieke rondvaart met een sloep en een heerlijk diner.

Op het bourgondische menu van De Eeterij vindt u heerlijke gerechten voor de vlees- of visliefhebber, maar ook voor vegetariërs! Al jaren bieden zij een drie gangen keuze menu voor slechts €29,95. De gediplomeerde dieet-kok past de gerechten, waar mogelijk, graag aan op uw dieet wensen. Dit betekent glutenvrij, lactosevrij of suikervrij eten. U hoeft dit alleen maar even bij het bedienend personeel aan te geven.

Bij Bistro "De Eeterij" is een avondje uit nog steeds speciaal. Of u met een klein of met een groot gezelschap komt, u bent onze gast. De ambiance van de locatie, ons personeel en het verrassende menu, zorgen voor een onvergetelijk avondje uit ! Wilt meer informatie of een dinersuggestie op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag en hopen u te mogen verwelkomen, ook met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10