Dell Angelo

Dinerbon Den Bosch Dell Angelo
Adres
Guardianenhof 26
5211 WR Den Bosch
Telefoon
073 6899881
Dinerbon Den Bosch Dell Angelo
Dinerbon Den Bosch Dell Angelo
Dinerbon Den Bosch Dell Angelo
Dinerbon Den Bosch Dell Angelo

Aan de Guardianenhof 26, in het gezellige centrum van Den Bosch, vind je Italiaans restaurant Dell Angelo. Het pleintje voor deze eetgelegenheid is ingericht als een straatterras, zodat je er op de dagen dat het Nederlandse weer dat toelaat ook lekker buiten iets kunt eten en drinken, terwijl de drukte van de stad aan je ogen voorbijtrekt. Binnen is het er overigens ook meer dan aangenaam. De inrichting bestaat uit tal van knusse zitjes, zodat culinair genieten bij Dell Angelo desgewenst ook een intieme of zelfs een romantische belevenis wordt. Dit Italiaanse restaurant is elke maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 4 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

De Italiaanse keuken staat natuurlijk vooral bekend om haar overbekende pizza- en pastagerechten. Die tref je natuurlijk ook op de menukaart van Dell Angelo aan. In veel gevallen is er echter wel een moderne twist aan het geserveerde gerecht toegevoegd, zodat er mogelijk een hele nieuwe smaakbeleving ontstaat. Je kunt je smulfeest bijvoorbeeld van start laten gaan met een Carpaccio Plateau, dat bestaat dan uit dungesneden runderhaas, met tapenade en olijven met pesto dat vervolgens wordt gecompleteerd met een aantal puur Hollandse bitterballen. Bestel je er een van de pizza’s, dan kun je met eigen ogen zien hoe deze in de steenoven verdwijnt en tot een smakelijk eindproduct wordt afgebakken. Geen zin in pasta of pizza? Dan biedt deze eetgelegenheid je volop alternatieven in de vorm van overheerlijke Italiaanse vlees-, vis- en vegetarische hoofdgerechten. Uiteraard is je culinaire uitstapje naar een Italiaans restaurant niet compleet, als je deze niet met een smakelijk dessert afsluit. Je hebt in dat kader onder meer keuze uit tiramisu, een chocoladetaartje en panna cotta, een roomdessert van karamel en kokos, met vers fruit, witte chocolademousse en crumble van hazelnoot.

Het personeel van restaurant Dell Angelo vindt het erg belangrijk dat je aan het einde van je verblijf het etablissement met een glimlach verlaat. Dat betekent dus ook dat je er zonder gezeur je rekening met het saldo van je dinercheque of je dinerbon kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10