Doppio Espresso Den Bosch

Dinerbon Den Bosch Doppio Espresso Den Bosch
Adres
Visstraat 46
5211WZ Den Bosch
Telefoon
073 699 0964
Dinerbon Den Bosch Doppio Espresso Den Bosch
Dinerbon Den Bosch Doppio Espresso Den Bosch
Dinerbon Den Bosch Doppio Espresso Den Bosch

In 2016 opende deze vestiging van Doppio zijn deuren in Den Bosch. Op een prachtige centrale plaats in het mooie historische centrum van de stad  kunt u op ieder tijdstip hier terecht voor een heerlijk kopje koffie.

 

Of u nu komt om te voldoen aan uw dagelijkse behoefte cafeïne, of gewoon voor een praatje met de medewerkers of andere bezoekers: Hier staat de deur altijd open. ’S ochtends kunt u heerlijk ontbijten bij Doppie, en dat kan bovendien ook gewoon met uw dinerbon of dinercheque! U eet er heerlijke croissants met verse jam of kaas, of bijvoorbeeld muesli met yoghurt. Naast de geweldige koffie kunt u ook vers geperste jus d’orange bestellen, of bijvoorbeeld thee.

 

Je bent bij Doppio welkom om te lekker bij te kletsen met vrienden of familie, voor een zakelijke afspraak, of om lekker tot rust te komen na een lange werkdag. De sfeer bij Doppio is laagdrempelig en de deur staat er altijd open voor iedereen. Doppie vervult daarmee echt de rol van een buurt cafe, midden in Den Bosch. Zo zit u hier op de perfecte plek als u bijvoorbeeld voor uw werk ’s ochtends nog even snel de dagbladen wilt doornemen terwijl u geniet van een heerlijke verse espresso. Maar ook voor de lunch kunt u terecht bij Doppio in Den Bosch. U kunt er bijvoorbeeld een driedaagse Italiaanse tosti bestellen, een lekker belegd broodje, grilled sandwiches, of heerlijke verse salades. Wat deze maaltijden gemeen hebben? Dat ze allemaal gecombineerd kunnen worden met de beste koffie creaties. Of het nu gaat over een zakelijke lunch, of een lunch met uw gezin: bij Doppie is alles mogelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10