Eet en Drinklokaal MazzelToff

Dinerbon Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff
Adres
Leeghwaterlaan 59a
5223 BA Den Bosch
Telefoon
073 621 92 64
Dinerbon Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff
Dinerbon Den Bosch Eet en Drinklokaal MazzelToff

Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff ligt bij de achteringang van het centraal station van Den Bosch. Dit gezellige eetcafé is dé ontmoetingsplek voor leraren en studenten, advocaten en rechters, personeel van omliggende bedrijven, winkelend publiek en wijkbewoners. Ook u bent hier van harte welkom om met uw Dinerbon een hapje te komen eten. Mazzel/Toff is geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 22:00 en op zaterdag vanaf 16:00.

Kenmerkend aan Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff is de gemoedelijke sfeer en de nostalgische inrichting. Ook de klassieke Bossche bol van Jan de Groot zal hier niet ontbreken. De prettige bediening zal er voor zorgen dat u niets te kort komt. Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld gezellig komen lunchen. Op de lunchkaart staan een aantal bijzondere eiergerechten, zoals een omelet met rivierkreeftjes, uienringen en zalmsnippers. Overigens kunt u ook nog eens kiezen uit diverse belegde broodjes, dubbele tosti’s, clubsandwiches, salades, soepen en andere warme gerechten. Eet en Drinklokaal Mazzel/Toff is beroemd om haar varkenssaté! Vindt u dat iets heftig als lunch? Dan kunt u die natuurlijk ook gewoon in de avond bestellen. Op de dinerkaart staan huisgemaakte pasta’s die u echt wilt proberen. Ook kunt u met de Dinercheque allerlei klassieke én bijzondere vlees- of visgerechten bestellen. Als u de Surf & Turf bestelt, krijgt u zelfs beiden. Dit is namelijk een verassende combinatie van entrecote en gamba’s.

Vindt het moeilijk om een keuze te maken uit al dat lekkers op de menukaart? Bestel dan met uw Dinercheque een driegangendiner. Dan stelt de chef een heerlijk verassingsmenu voor u samen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10