Gossimijne Den Bosch

Dinerbon Den Bosch Gossimijne Den Bosch
Adres
Oude Dieze 25
5211KT Den Bosch
Telefoon
073 2021055
Dinerbon Den Bosch Gossimijne Den Bosch
Dinerbon Den Bosch Gossimijne Den Bosch
Dinerbon Den Bosch Gossimijne Den Bosch

Aan de rand van de historische binnenstad van Den Bosch vindt u Bistro Gossimijne. Dit restaurant zit gevestigd in een prachtig monumentaal pand dat past bij het bourgondische karakter van het restaurant. De combinatie van historisch pand en bourgondisch eten maken een bezoek aan dit restaurant zeker de moeite waard. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bistro Gossimijne in Den Bosch is perfecte plek om lekker te lunchen of te dineren na een dagje shoppen of sightseeing in de prachtige binnenstad. De ruime kaart biedt voor ieder wat wils. Er zijn heerlijke visgerechten, perfect gebakken vleesgerechten en ook aan de vegetarier is gedacht. Met de wisselende seizoensspecialiteiten wordt er hier ook altijd gewerkt met verse ingredienten en producten. U kunt hier zowel a la carte als onbeperkt genieten. Het onbeperkte aanbod bestaat uit kleine porties van onze voor- en hoofdgerechten. Op deze manier kunt u van zoveel mogelijk gerechten de smaken en geuren beleven. U krijgt bij ons een garantie op bourgondisch genieten van begin tot eind. Onze diverse kaart gecombineerd met onze wijn- en bierselectie zorgt voor een complete smaakbeleving.

WIj hopen u snel te mogen ontvangen bij ons in hartje Den Bosch. U kunt bij ons terecht met uw dinerbon of dinercheque voor een gezellige lunch of diner. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10