Koffie Café Den Bosch

Dinerbon Den Bosch Koffie Café Den Bosch
Adres
Visstraat 33
5211 DM Den Bosch
Telefoon
073 614 1180
Dinerbon Den Bosch Koffie Café Den Bosch
Dinerbon Den Bosch Koffie Café Den Bosch

Voor de lekkerste koffie van Den Bosch bent u bij het Koffie Cafe Den Bosch aan het juiste adres. Deze koffietent is gelegen vlakbij het NS station van Den Bosch en dichtbij de drukke winkelstraten. Kom dan ook gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque terwijl u een lekker middagje in Den Bosch bent.

Tussen het middagje shoppen door of gewoon als heerlijk begin van de dag, onze koffie staat altijd voor u klaar. Naast koffie kunt u bij ons ook langskomen voor lekker gebak, broodjes en natuurlijk diverse soorten thee. Wij maken gebruik van de biologische koffiebonen van Douwe Egberts. Onze barista’s vertellen u graag alles over onze koffiebonen. Wij hechten er veel waarde aan dat onze koffie eerlijk, verantwoord en puur is zodat u er zorgeloos van kan genieten. Na een bezoek aan onze koffietent loopt u daarna weer zo het centrum in of loopt u richting het station. Door onze ideale ligging is er nooit een reden om ons niet te bezoeken!

De warme koffie en thee staat voor u klaar bij Koffie Cafe Den Bosch. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque voor een koffiemomentje. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10