Mangerie 't Vervolg (na 17:00)

Dinerbon Den Bosch Mangerie 't Vervolg (na 17:00)
Adres
Kolperstraat 30
5211KC Den Bosch
Telefoon
073 612 8268
Dinerbon Den Bosch Mangerie 't Vervolg (na 17:00)
Dinerbon Den Bosch Mangerie 't Vervolg (na 17:00)
Dinerbon Den Bosch Mangerie 't Vervolg (na 17:00)
Dinerbon Den Bosch Mangerie 't Vervolg (na 17:00)

Bourgondisch eten met een culinaire twist. Dat is waar het bij Mangerie ‘t Vervolg aan de Kolperstraat 30 in ‘s-Hertogenbosch om draait. Uitbaters Nathalie en Simone zorgen er in een Parijse setting voor dat de gasten van dit etablissement in culinaire zin niets te kort zullen komen. Dat geldt niet alleen voor hen die binnen smullen van de geboden spijzen en dranken, maar ook voor hen die daar liever buiten op het terras aan het aangrenzende Fonteinpleintje van willen genieten. Zelfs op frissere dagen is het op dat terras goed toeven, want de stoelen zijn voorzien van verwarming. Mangerie ‘t Vervolg is elke dag van de week open. Op zondag en maandag kun je er met je dinercheque of dinerbon van 12 uur ‘s middags tot middernacht terecht en dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot middernacht.

Met het oog op de ruime openingstijden van dit horecabedrijf is het de perfecte locatie voor het nuttigen van zowel een lekker lunch alsook een overrompelend heerlijk diner. Je kunt ‘t Vervolg natuurlijk ook benutten voor de nodige borreluurtjes met je vrienden of collega’s. Voor wat betreft de lunch biedt het restaurant je verschillende varianten luxe broodjes, tosti’s en sandwiches. Maar je kunt ook voor een uiterst luxe lunch gaan, waarbij onder meer ganzenleverkrullen op toast of tonijn tataki aan je wordt geserveerd. Voor wat betreft het dineraanbod richt ‘t Vervolg zich vooral op de Franse keuken. Dit resulteert onder meer in beef carpaccio of gemarineerde zwaardvis als voorgerecht, terwijl je hoofdgerechten bijvoorbeeld uit een Frans kippetje of zwezerik in calvadosaus kan bestaan. Kies je voor het zoete dessert, dan trakteert de keukenbrigade van ‘t Vervolg je op een variatie van huisgemaakte patisserie. Sowieso zijn alle geserveerde gerechten van dit restaurant gemaakt van ingrediënten die elke dag vers worden ingekocht bij kleine speciaalzaken in ‘s-Hertogenbosch. Met andere woorden: met je smullerij bij ‘t Vervolg ondersteun je de lokale economie dubbel en dwars. Wil je je smaakpapillen een culinair cadeautje geven? Kies dan voor het verrassingsmenu in 3, 4 of 5 gangen.

Mangerie ‘t Vervolg is acceptant van de dinercheque en de dinerbon, zodat je er probleemloos deels of volledig je rekening mee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10