Menu Et

Dinerbon Den Bosch Menu Et
Adres
Korte Putstraat 24
5211 KP Den Bosch
Telefoon
073 - 6128002
Dinerbon Den Bosch Menu Et
Dinerbon Den Bosch Menu Et
Dinerbon Den Bosch Menu Et

Kom langs met uw dinerbon en geniet bij restaurant Menu-et van een heerlijke traditionele Franse avond. Gelegen in dé terrasstraat van Nederland vind u ons restaurant. Wanneer u in deze straat kiest voor een bijzonder avondje uit eten, dan komt u vanzelf terecht bij ons restaurant. Het kleinste restaurant van de straat.

 

Bij binnenkomst komt u bij ons ogen en oren tekort. Elk hoekje van ons prachtige huiskamerrestaurantje is een plaatje. Kom langs met uw dinercheque en geniet van onze heerlijke gerechten onder de klanken van verschillende bekende klassieke Franse muzikanten. Bij ons krijgt u het gevoel dat u dineert in het oude Parijse Montmartre. Bij ons kunt u genieten van de meest heerlijke kleine gerechten die de chef-kok vol zorgvuldigheid voor u klaarmaakt. Wij zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van de meest heerlijke gerechten onder de mooiste klanken van het Franse Chanson. Bij Menu-et wordt er vaak gezorgd voor de mooiste live optredens waar u door de prachtige klanken op reis wordt genomen naar het echte Frankrijk. Ons personeel zal er alles aan doen om u zoveel mogelijk in de watten te leggen. Wij hopen er voor te zorgen dat uw bezoek bij ons uitmondt in een echte unieke culinaire ervaring waar u nog lang over na kan praten.

Bij Menu-et zullen we er alles aan doen om uw bezoek bij ons zo onvergetelijk te maken. Wij vinden het leuk als u onze gast wil zijn en heten u van harte welkom, ook met uw dinerbon! Wij bezorgen u van harte een bijzondere, zinnenprikkelende, muzikale en onvergetelijke avond.

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan