Nonna

Dinerbon Den Bosch Nonna
Adres
Kruisstraat 37
5211JK Den Bosch
Telefoon
073 6133874
Dinerbon Den Bosch Nonna
Dinerbon Den Bosch Nonna

In Italië verwent grootmoeder, 'la nonna', de hele familie vaak met vers gemaakte gerechten. Bij Nonna in Den Bosch kunt u hier ook van genieten, dankzij de Romeinse koks die in de keuken net zulke lekkere knapperige pizza’s en handgemaakte lintpasta maken als oma zou doen. Beleef met uw Dinerbon in een informele sfeer een gezellige, smakelijke avond. Die begint al goed als u een aperitivo bestelt met Romeinse lekkernijen. Eenvoud en traditie zijn de sleutelwoorden van dit Italiaanse restaurant en dat ziet u terug in de aromatische, pure smaken. Buon appetito!

De prijzen van de gerechten zijn heel betaalbaar, zodat u flink toe kunt tasten met uw Dinercheque. Typisch Romeins zijn de lintpastagerechten als fettucine carbonara en fettucine amatriciana met pecorino romano, de bekende schapenkaas uit Italië. De fettucine worden in dit restaurant altijd met de hand gesneden. De pizza’s worden gemaakt met vers bereid deeg, waarbij de koks een authentiek recept volgen, zodat de dunne pizza’s uitblinken in knapperigheid. De zeer uitgebreide pizzakaart biedt ook een aantal speciale pizza’s met bijzondere combinaties van ingrediënten. Onder de antipasti bevinden zich talloze delicatessen, zoals lamsspiesjes uit Abruzzo, carpaccio van vers vlees en gefrituurde risottokroket. Voor het hoofdgerecht heeft u een grote keuze in vleesgerechten, zoals rundergehaktballetjes in tomatensaus en saltimbocca alla romana. Of ga voor een van de maaltijdsalades met buffelmozzarella. De fettuccine en pizza’s zijn er ook in kinderporties, zodat ook de kleintjes helemaal tevreden zullen zijn.

Nonna is een concept uit Rome. Dat verklaart ook waarom er zoveel Romeinse specialiteiten op de kaart staan. Veel belangrijke ingrediënten worden wekelijks vanuit Italië ingevoerd, zodat u zich even in Rome waant tijdens uw avondje uit met uw Dinercheque. Niets is fijner dan om bij Nonna uw maaltijd te besluiten met een van de huisgemaakte desserts. Van aardbeien gemarineerd in een jus van sinaasappel tot tiramisu of Italiaanse cheesecake: u mag het allemaal komen proeven op de Kruisstraat 37 in Den Bosch. Daarna gaat u helemaal voldaan weer naar huis en is uw Dinerbon goed besteed!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10