Oliva

Adres
Orthenstraat 47F/G
5211SK Den Bosch
Telefoon
073 737 0260

Welkom bij restaurant Oliva! Oliva is gevestigd aan de Orthenstraat in Den Bosch en u kunt er nu terecht met uw dinerbon! Restaurant Oliva is een Italiaans restaurant. De inrichting is modern en netjes. In het restaurant is gewerkt met verschillende bruintinten. Op sommige muren zijn mooie muurschilderingen en fotolijsten te zien. U kunt aan tafeltjes met stoelen zitten of op de chique bank die aan de muur is gevestigd. Bij binnenkomst wordt u al meteen gastvrij ontvangen door het vriendelijke personeel. Iedereen zet zich hard in om er voor u iets speciaals en gezelligs van te maken! U bent hier met uw dinercheque dus zeker in goede handen.

De chef is gespecialiseerd en bereid de producten met veel passie en liefde voor u klaar. Hij maakt graag het beste van het beste en gebruikt daarom hele goede producten en ingrediënten. U kunt heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten eten bij Oliva. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Carpaccio di Pesce Spada (carpaccio van zwaardvis met in sinaasappel gemarineerde venkel en een saffraan-saus) of een Frutti di Mare (diverse soorten schaal- en schelpdieren, lauw-warm geserveerd met spaghetti en een frisse salade). Genieten zult u hier dus zeker doen! Ook biedt Oliva u verschillende dranken aan. Zo kunt u een heerlijke glas wijn, fles champagne of een lekker kopje koffie drinken.

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag. U kunt zowel komen lunchen als dineren met uw dinercheque of dinerbon bij restaurant Oliva!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10