Padrino's

Dinerbon Den Bosch Padrino's
Adres
Kerkstraat 38
5211KG Den Bosch
Telefoon
073 6890095
Dinerbon Den Bosch Padrino's
Dinerbon Den Bosch Padrino's
Dinerbon Den Bosch Padrino's
Dinerbon Den Bosch Padrino's

Aan de Kerkstraat in Den Bosch staat restaurant Padrino's. Vanaf nu kunt u hier ook eten met uw dinerbon! Padrino’s is een van de bekendste pizzeria’s in Den Bosch. Padrino’s vindt het belangrijk dat je samen kan genieten. Daarom kunt u gerust langskomen met familie of vrienden! U kunt met zijn allen uitgebreid kennis maken van de Italiaanse keuken. In het restaurant is er gewerkt met licht bruine kleuren, grijs en zwart. In het restaurant is een bijzondere sfeer te voelen. Dit komt niet alleen door het interieur, want het personeel speelt ook een grote rol bij het creëren van deze sferen. Zij zijn gastvrij en erg behulpzaam. U zult eten in de echte Italiaanse sferen!

In de keuken wordt er hard gewerkt aan verrassende, pure en eerlijke gerechten die u uitstekend kunt betalen met uw dinercheque. U kunt bij Padrino’s zowel lunchen als dineren. Op de lunchkaart staan bijvoorbeeld de volgende gerechten: vissoep, tomatensoep, Italiaanse kazen, Italiaanse vleeswaren, piadina zalm, Italiaanse tonijnsalade, vitello tonnato en panna cotta. Op de dinerkaart komen onder andere: funghi trifolati, vissoep frutti di mare, salade caprese, meloen parma, crostini mista, biefstuk al pepe, saltimbocca, faraona, scampi, ravioli, lasagne bolognese, pizza carpaccio en pizza Italia. Alle gerechten worden vers bereid en er wordt veel aandacht aan besteed. Op deze manier kunnen de koks gerechten bereiden van hele goede kwaliteit!

Van dinsdag t/m woensdag is Padrino’s geopend van 16:00 – 22:00, en van donderdag t/m zondag van 12:00 – 22:00. Padrino’s hoopt u snel te mogen verwelkomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10