Prince of India

Dinerbon Den Bosch Prince of India
Adres
Orthenstraat 272
5211 SX Den Bosch
Telefoon
073 - 6122126
Dinerbon Den Bosch Prince of India
Dinerbon Den Bosch Prince of India
Dinerbon Den Bosch Prince of India

Kom met uw Diner Cadeau Dinerbon naar de Prince of India en laat u overrompelen door de mystieke sfeer van de Oriënt, de geur van Oosterse kruiden en specerijen, de stijlvolle omgeving en de traditionele kostuums, die samen een bijzondere achtergrond vormen voor een onvergetelijk avondje uit. Prince of India is gevestigd in het centrum van het Brabantse Den Bosch, aan de Orthenstraat 272. Het restaurant is van maandag tot en met zondag vanaf 17.00 geopend.

Wij bieden onze gasten een hoogwaardige service: onze vriendelijke, deskundige bediening zal alles in het werk stellen om van uw bezoek een bijzondere ervaring te maken. Onze medewerkers hebben een grondige kennis van alle gerechten en wijnen en adviseren u desgewenst graag. Ook de directie verneemt gaarne uw reacties en suggesties.

Wij gebruiken zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen voor al onze schotels en zijn met name trots op onze overheerlijke curryspecialiteiten, waarin wij deze melanges verwerken. Om het u makkelijker te maken, hebben wij alle schotels op onze menukaart voorzien van een uitgebreide omschrijving. Daarnaast hebben wij een aantal suggesties van de chef op de kaart staan. Deze zijn geselecteerd omdat zij u een goede indruk geven van de diversiteit van de Indiase keuken. De ervaren koks bereiden in onze moderne keuken de gerechten op traditionele wijze, onder andere in de tandoori klei oven. 

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk uw tafel tijdig te reserveren. Uw Dinercheque wordt bij ons geaccepteerd! U kunt uw cadeaukaart helaas niet met onze speciale acties combineren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10