Restaurant Indonesia Bandung

Dinerbon Den Bosch Restaurant Indonesia Bandung
Adres
Hinthamereinde 34
5211PN Den Bosch
Telefoon
073 8200943
Dinerbon Den Bosch Restaurant Indonesia Bandung
Dinerbon Den Bosch Restaurant Indonesia Bandung

Zin in een reis naar exotische oorden, zonder dat je daarvoor het land uit moet? Dan is restaurant Indonesia Bandung waar je moet zijn. Met een culinair aanbod dat gebaseerd is op de keuken van West-Java kan je in Indonesia Bandung, Hinthamereinde 34 in Den Bosch zeker zijn van een unieke ervaring in de vorm van een overheerlijke maaltijd. Profiteer daarbij van een dinerbon en je geniet van een voordeligere prijs!

Of je nu met het gezin tijdens het weekend wil genieten van een lekker diner of met vrienden in Den Bosch op stap bent en tijdens het winkelen even uit wilt rusten tijdens een heerlijke maaltijd, Indonesia Bandung bied je culinair genot!

De Oosterse keuken van West-Java ontdekken

West-Java heeft, net als veel andere Aziatische landen, een uniek aanbod aan gerechten die je stuk voor stuk in Indonesia Bandung kunt uitproberen. Zo zijn er heel wat lunchgerechten te verkrijgen, waaronder Soto ayam, Nasi rames, loempia's en risoles. Ook typisch voor Java zijn saté's op basis van verscheidene soorten vlees. Kippenvlees, rundvlees en lamsvlees zijn slechts enkele voorbeelden, maar er zijn ook vegetarische opties zoals soja. Allemaal gerechten die je met een verrassende dinercheque kunt uitproberen!

Een volledige, deugddoende maaltijd vraagt natuurlijk om meerdere gangen en dat is waarom je bij Indonesia Bandung voorgerechten, hoofdgerechten en extra's kunt verkrijgen. Gebakken garnalen en tomatensoep zijn goede voorbeelden van voorgerechten, waarna je leuke rijsttafels kunt bestellen vanaf twee personen. Van groente in kokosmelk tot Kentang Belado - een soort van zoek gebakken aardappelfrietjes - en ei in sambalkokos, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig. Ook kan je specifieke ei-, vlees- of kipgerecht kiezen, afhankelijk van je voorkeur!

Afhaal eten kopen met dinercheque bij Indonesia Bandung

Heb je zin om thuis van je eten te genieten of bijvoorbeeld tijdens de middagpauze op het werk? Haal je eten dan gewoon af. Bel gewoon naar het nummer 073 – 8200943 en je maaltijd wordt op die manier verpakt dat die lekker warm blijft en je er op je gemak van kunt genieten. Maak daarbij gebruik van een unieke dinerbon om jezelf nog meer te verwennen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10