Restaurant Pilkington's

Adres
Torenstraat 5
5211 KK Den Bosch
Telefoon
(0)73 612 29 23
Dinerbon Den Bosch Restaurant Pilkington's
Dinerbon Den Bosch Restaurant Pilkington's
Dinerbon Den Bosch Restaurant Pilkington's

Restaurant Pilkington’s is te vinden aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van Den Bosch. Dit sfeervolle restaurant ademt de nostalgische sfeer en gezelligheid van het Engelse platteland. Als het lekker weer is kunt u plaatsnemen in de heerlijke binnentuin en echt even ontsnappen van de drukke stad. U bent van harte welkom om uw Dinerbon hier te besteden!

Pilkington’s staat bekend om haar authentieke Engelse High Tea zoals u die ook zou vinden in de beste Engelse restaurants. High Tea stamt uit de Victoriaanse tijd en is snel uitgegroeid tot een serieuze aangelegenheid. De High Tea bij Pilkington’s draait om klasse en gezelligheid tegelijkertijd. In ruil voor uw Dinerbon krijgt u scones, brownies, apple crumble, quiches, sandwiches en nog veel meer. Uiteraard is dit inclusief koffie en thee! Tijdens de lunch serveren ze rijkelijk belegde broodjes en traditionele pies. Ze hebben bijvoorbeeld shepherd’s pie, veggie pie en chicken mushroom pie. Bestel ook eens met uw Dinercheque de Ploughman’s lunch, waarbij u ambachtelijk gebakken brood met drie verschillende soorten kaas, vlees of vis krijgt. Pilkington’s combineert het beste van Engeland met de moderne keuken. Alles is gemaakt van pure producten, die vaak persoonlijk geïmporteerd worden.

De dinergerechten zijn ook geschoeid op Engelse leest met een knipoog naar de oude koloniën. De kruiden en specerijen uit deze landen hebben namelijk veel invloed gehad op de Engelse keuken. U kunt er ook voor kiezen om met uw Dinercheque een driegangendiner te bestellen. See you soon

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10