Restaurant Shisha (Ma t/m Do)

Dinerbon Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)
Adres
Orthenstraat 356
5211SX Den Bosch
Telefoon
073 612 1507
Dinerbon Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)
Dinerbon Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)
Dinerbon Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)

Let op: u kunt hier alleen van maandag t/m donderdag betalen met de Diner Cadeaukaart.

In Den Bosch aan de Orthenstraat staat Restaurant Shisha. Met uw dinercheque kunt u nu ook bij dit restaurant terecht! De naam Shisha betekent in het Arabisch waterpijp. Niets in de Arabische cultuur is zo geïntegreerd als de waterpijp. Vroeger zijn onder het roken van een waterpijp talrijke intriges beraamd, maar er werden ook vredesonderhandelingen gevoerd. De geschiedenis van de waterpijp gaat ver terug en in het dagelijks leven is de waterpijp nog steeds belangrijk bij onder andere het ontspannen van de mens. Ook is de waterpijp tegenwoordig een symbool voor gastvrijheid en Restaurant Shisha gebruikt deze daarom ook graag als symbool. Verder is het restaurant mooi en sfeervol ingericht. U zult zich meteen helemaal thuis voelen en uw ogen uitkijken. Het is een geweldige plek om met vrienden, familie of goede collega’s heen te gaan voor een uniek etentje!

Op de menukaart van Shisha staan heerlijke warme en koude voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, vegetarisch gerechten, verrassingsmenu’s en desserts. De koks zijn getalenteerd en bereiden de gerechten met veel tijd en passie klaar. Als u tevreden bent over een gerecht dan is Restaurant Shisha dat ook! Voor uw dinerbon kunt u veel heerlijke gerechten en dranken verwachten. U kunt aan het personeel om advies vragen voor bepaalde gerechten of laten weten als u een allergie heeft.

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 22:30 uur. Ga naar Restaurant Shisha om kennis te maken met de Tunesisch – Marokkaanse keuken. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon om deze te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10