Samy's Sate en Steaks

Dinerbon Den Bosch Samy's Sate en Steaks
Adres
Vismarkt 6
5211DZ Den Bosch
Telefoon
073 612 96 19
Dinerbon Den Bosch Samy's Sate en Steaks
Dinerbon Den Bosch Samy's Sate en Steaks

Let op! De Samy's in Oisterwijk accepteert de Diner Cadeaukaart NIET, de vestiging in Den Bosch natuurlijk wel.

Aan de Vismarkt in Den Bosch staat Samy's Saté en Steaks. Het restaurant staat bekend om haar goede sate’s en steaks. U kunt hier nu ook van genieten met uw dinerbon! Het restaurant is erg sfeervol. Er is gewerkt met verschillende kleuren. Voornamelijk wat donkere kleuren om de warme en gezellige sfeer in het restaurant te brengen. Aan de muur hangen ook prachtige schilderijen waar u uw ogen mee uitkijkt! Het restaurant heeft 40 zitplaatsen tot haar beschikking. Buiten is er ook nog veel plaats, want hier is een sfeervol en zonnig terras aanwezig. Het restaurant vindt het belangrijk dat iedereen zich gelijk thuis voelt. U kunt dus verwachten dat het personeel heel gastvrij en vriendelijk is. U wordt tijdens uw bezoek heel goed geholpen. Zo kunt u gerust met al uw vragen en wensen bij het team terecht, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Al sinds de eerste dag bereiden de koks al het vlees op een houtskoolgrill. Dit zorgt voor een unieke smaak. Met uw dinercheque kunt u bij Samy's Saté en Steaks zowel lunchen als dineren. Er zijn heerlijke vleesgerechten, maar ook zeker vis- en vegetarische gerechten. Verder zijn er heerlijke voorgerechten, aperitief hapjes, saté schotels en nog veel meer!

Samy's Saté en Steaks is van maandag tot en met zondag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Ga er zeker eens heen voor een heerlijk etentje. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen om mee te betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10