Ti amo italy

Dinerbon Den Bosch Ti amo italy
Adres
Leeghwaterlaan 129
5223DS Den Bosch
Telefoon
073 6908980
Dinerbon Den Bosch Ti amo italy

Heeft u zin in écht traditioneel Italiaans eten? Dan is Ti Amo Italy in Den Bosch iets voor u! Zowel het gezellige interieur van dit restaurant als het gebruik van verse ingrediënten en de passie waarmee gerechten worden bereid, maken Ti Amo Italy een van de beste restaurants van Den Bosch. De perfecte place to be als u lekker wilt eten in een knusse setting met uw partner, familie of vrienden - met een dinerbon of dinercheque!

Het aanbod van Ti Amo Italy

Ti Amo Italy heeft als écht Italiaans restaurant een breed aanbod aan gerechten. Variatie is troef en dat merkt u ook aan de menukaart: van belegde broodjes tot frisse salades, échte Italiaanse pasta's en natuurlijk pizza's als lunch, de opties zijn divers. Zowel 's middags als 's avonds kunt u genieten van een heerlijke maaltijd, of u nu zin heeft in een rijkelijk belegde pizza of een zomerse salade!

Het grote pluspunt van Ti Amo Italy? Er worden enkel de meest kwalitatieve ingrediënten gebruikt. Doordat traditionele Italiaanse ingrediënten in gerechten worden verwerkt, kunt u zeker zijn van een uitstekende smaak: pesto, olijfolie, truffel crème en wijn zijn slechts enkele van de ingrediënten die van Italiaanse afkomst zijn!

De Italiaanse keuken in al zijn glorie ontdekken

U hoeft niet naar het Italiaanse schiereiland te reizen om van de heerlijke Italiaanse keuken te proeven. In Italië maakt men gebruik van gevarieerde en seizoensgebonden ingrediënten, waardoor altijd de beste smaken verkregen kunnen worden. Ook bij Ti Amo Italy kunt u die smaken ervaren, van pasta's met pestosaus tot met kaas en ham belegde pizza's.

Volgens Artusi Pellegrino, de grondlegger van de huidige Italiaanse keuken, zouden zelfs de armste inwoners van Italië van lekker, gezond eten moeten kunnen genieten. De Cucino Povera(of "keuken voor de armen") was hiervoor zijn inspiratie, en het is precies die keuken die ook in Ti Amo Italy naar voren wordt gebracht om u een unieke culinaire ervaring te bieden. Vergeet daarbij geen gebruik te maken van uw dinerbon of dinercheque om het beste te halen uit uw bezoek aan de gezellige restaurant in Den Bosch!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10