Versus Restaurant & Fashion Café

Dinerbon Den Bosch Versus Restaurant & Fashion Café
Adres
Kerkstraat 63a
5211 KP Den Bosch
Telefoon
073 - 6132207
Dinerbon Den Bosch Versus Restaurant & Fashion Café
Dinerbon Den Bosch Versus Restaurant & Fashion Café

In het restaurant van Sushi Lounge is het alsof u op reis bent naar het mysterieuze Japan. Het land waar het bereiden van vis tot een ongekend niveau is verheven. Het vereist jaren van volledige toewijding aan het vak voordat iemand zich een Sushi chef mag noemen. Het is duidelijk, door de uitzonderlijke smaak van de sushi, dat er in Sushi Lounge een echte Sushi Chef werkt. U kunt dus nu ook in Nederland ervaren waar Echte Sushi naar smaakt. En dit mag u met een Dinerbon van Diner Cadeau betalen.

Als u in de zomer even langs wilt komen kunt u altijd terecht op het terras of aan de bar. Hier wordt u met veel plezier een sushi menu voorgeschoteld. Het is hier altijd gezellig en het is heerlijk toeven als het zonnetje schijnt en de zwoele zomermaanden zijn begonnen. Als u liever wat langer tafelt dan kunt u altijd terecht op de bovenverdieping. Het restaurant is onlangs verbouwd en ademt een sfeer van kwaliteit en puurheid uit. De chef zet deze eigenschappen kracht bij door eigentijdse gerechten klaar te maken volgens de verfijnde traditie van Japan.

Eten bij Sushi Lounge is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Het is voor het restaurant geen raadsel waarom vele gasten terug blijven komen. Sushi Time is trots op de service die ze leveren en dat geld dubbel voor het voedsel dat wordt klaargemaakt. Als u een liefhebber bent van Sushi moet u Sushi Lounge zeker niet links laten liggen. Zeker niet omdat u nu ook kan betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10