Herberghe in de Heerlyckheid

Dinerbon Deurne Herberghe in de Heerlyckheid
Adres
Stationsstraat 113
5751HD Deurne
Telefoon
0493 321654
Dinerbon Deurne Herberghe in de Heerlyckheid
Dinerbon Deurne Herberghe in de Heerlyckheid

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie plaatsje Deurne? Kom dan een kijkje nemen bij Herberghe in de Heerlyckheid. Bij dit pittoresk gelegen restaurantje kunt u komen genieten van pure en duurzame gerechten zonder poespas of overdaad, zodat het gezelschap waarmee u bent in het middelpunt van de aandacht staat. Het dorp Deurne ligt midden in het natuurgebied de Peel, waardoor u een avond dineren bij Herberge in de Heerlyckheid perfect zou kunnen combineren met een dagje uit in de natuur. Bewandel een van de vele avontuurlijke wandelpaden of stap op de fiets om de omgeving te verkennen. ’s Avonds strijkt u neer bij Herberghe in de Heerlyckheid om weer even helemaal op te laden na een lange dag.

U kunt bij Herberghe in de Heerlyckheid genietn van de meest uiteenlopende gerechten. Wat alle gerechten echter gemeen hebben, is dat ze door de kok zijn vervaardigd met de meest verse en bovendien duurzame ingrediënten. Begin het diner met geschroeide sardines die worden geserveerd met biologische quinoa, bosui, gepofte spekkaantjes en tomatenmayonaise, of met een romige soep van paddenstoelen geserveerd met een ravioli van paddenstoellen, olijfolie en truffel. Geniet vervolgens van een overheerlijke Carnaroli risotto, met truffel, olijf, rucola, Parmezaanse kaas en paddenstoelen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit restaurant? Kom dan snel langs met uw dinercheque bij Herberghe in de Heerlijkheid om al dit lekkers zelf te ontdekken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10