Brasserie Overstag

Dinerbon Dinteloord Brasserie Overstag
Adres
Sasdijk 2
4671RN Dinteloord
Telefoon
016 752 2844
Dinerbon Dinteloord Brasserie Overstag

Brasserie Overstag staan aan de Sasdijk in Dinteloord. Het is een gezellige brasserie die aan een prachtige haven ligt. De brasserie heeft een gezellige, vrolijke en sfeervolle inrichting. In het interieur is er veel gewerkt met donkere en lichte tinten om het restaurant zo een warme maar ook een frisse uitstraling te geven. U kunt hier echt op uw gemakt eten met uw dinercheque. Het terras van de brasserie is direct aan het water gelegen, zo heeft u ook vanaf het terras een prachtig uitzicht over het water en kunt u met mooi weer ook uitstekend genieten van de zon! De bar die in de brasserie aanwezig is lijkt op de voorkant van een boot. Op deze manier is het haven gevoel ook naar binnen in de brasserie gehaald. Bij Overstag werkt een heel leuk team. Zij zijn altijd vrolijk en werken graag hard om het u naar de zin te maken!

In de keuken worden heerlijke en goede gerechten bereid. Zo is er voor de lunch o.a. soep, luxe baguettes en salades.  De dinerkaart is uitgebreid, hierop staan o.a. vleesgerechten, sparerib, vegetarische gerechten en visgerechten. Voor jong en oud is er echt genoeg om van te smullen!

In de zomer zijn de openingstijden van Overstag flexibel. Zij zijn dan 6 dagen per week geopend vanaf 11:00 uur. Met mooi weer zijn zij alle dagen geopend. In het najaar en de winter zijn zij geopend van woensdag t/m zondag. Ga snel langs met uw dinercheque of dinerbon!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10