Winkk

Dinerbon Dongen Winkk
Adres
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen
Telefoon
0162 - 386777
Dinerbon Dongen Winkk
Dinerbon Dongen Winkk
Dinerbon Dongen Winkk

Restaurant Winkk is sinds september 2009 gevestigd op een toplocatie in het Brabantse Dongen. In ruil voor uw Dinerbon wordt u getrakteerd op bijzondere gerechten, een bijzondere klassieke ambiance en een hoffelijke behandeling. En dit allemaal voor een hele schappelijke prijs! Restaurant Winkk is dagelijks geopend tussen 8:00 en 23:00. Reserveer nu een tafel of kom gewoon eens binnenlopen. Neem dan ook uw Dinercheque mee

De menukaart van Restaurant Winkk is voortdurend in beweging. Ieder seizoen kunt u terug komen en nieuwe gerechten op de kaart ontdekken. Alle ingrediënten zijn met grote zorg en aandacht geselecteerd, om u te garanderen dat u een heerlijke verse maaltijd op uw bord krijgt. Neem alvast een kijkje op de website en laat u verassen door de heerlijke gerechten en scherpe prijzen. U kunt onder andere met uw Dinerbon een driegangenmenu van €29,75 bestellen, waarbij u zelf de gerechten mag kiezen. Wilt u liever zalmfilet met een romige basilicumsaus of een gerookte en daarna gebraden biefstuk met honing-whiskysaus? Ook vegetariërs zijn van harte welkom bij Restaurant Winkk. Die kunnen bijvoorbeeld pompoencurry met basmatirijst en een raita van rode biet bestellen. Zo kan iedereen genieten van een smakelijk diner!

Op donderdag tot en met zondag kunt u onbeperkt Winkken bij Restaurant Wink. Dat houdt in dat u eindeloos gerechtjes in tapasformaat kunt bestellen, tot u het niet meer op kunt. U heeft maar liefst keus uit dertig hapjes, zoals gebakken gamba’s en een gegrild koteletje van ree. Dit arrangement is ideaal voor twijfelaars.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10