Eetcafe de Klinkert

Dinerbon Drunen Eetcafe de Klinkert
Adres
De Klinkert 1
5151RD Drunen
Telefoon
0416 - 37 33 29
Dinerbon Drunen Eetcafe de Klinkert
Dinerbon Drunen Eetcafe de Klinkert

Eetcafé de Klinkert is een gezellig Brabants bruin café aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Bij dit eetcafé kunt u de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid beleven en in rust genieten van de bosrijke omgeving. Het grote terras met 100 tafels zit midden tussen de bomen! Eetcafé de Klinkert is dagelijks geopend, behalve op dinsdag. Met uw Dinerbon kunt u er een heerlijke lunch of diner bestellen.

Op de lunchkaart van Eetcafé de Klinkert staan allerlei lekkere broodjes, salades, uitsmijters en warme gerechten. Een echte aanrader is het huisgemaakte worstenbrood! Wilt u echt even genieten van een oer-Hollands lunchgerecht? Bestel dan met uw Dinerbon een overheerlijke verse pannenkoek. Dit kan onder andere belegd worden met stroop, appel of spek. Eetcafé de Klinkert heeft een bescheiden maar smakelijke avondkaart. Hier kunt u vooral typische Nederlandse eetcafégerechten op vinden. Kies bijvoorbeeld voor spareribs, kipsaté, varkenssaté, ossenhaaspuntjes of t-bone steak. U krijgt daar heerlijke zelfgemaakte frietjes bij. Kijk ook eens naar de speciale acties. Op woensdag betaalt u bijvoorbeeld slechts €5 voor een kipsaté! U bent bij Eetcafé de Klinkert van harte welkom met uw Dinercheque.

In de idyllische omgeving van Eetcafé De Klinkert kunt u heerlijk wandelen of fietsen. U kunt met uw Dinercheque ook gebruik maken van het wandelarrangement. U wordt dan ontvangen met koffie en een appelflap waarna u aan de wandeling van 5 of 10 kilometer kunt beginnen. Na afloop krijgt u een heerlijke kop soep en de keus uit drie pistoletjes. Dat zal er zeker goed in gaan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10