t Menneke

Dinerbon Eersel t Menneke
Adres
Markt 6
5521 AL Eersel
Telefoon
0497 513386
Dinerbon Eersel t Menneke
Dinerbon Eersel t Menneke
Dinerbon Eersel t Menneke

Café Restaurant ’t Menneke bevindt zich op de prachtige Markt in het Brabantse Eersel.  Dit is één van de mooiste terraspleinen van het land. Laat dit nou ook een restaurant zijn waar u de Dinerbon kunt besteden! Bij mooi weer kunt u plaats nemen op het terras met uitzicht over het plein en De Mariakapel uit 1464. Dan kunt u meteen een verkoelend drankje of een lekkere bak koffie bestellen!

Uiteraard kunt u ook een smakelijke lunch of diner bestellen bij ’t Menneke. Dit is een hele leuke manier om uw Dinerbon uit te geven. Op de uitgebreide lunchkaart staat voor ieder wat wils. Ze serveren frisse salades, verse broodjes, sandwiches, eiergerechten, tosti’s, een 12-uurtje en diverse warme maaltijden. ’t Menneke is ook zeer geschikt voor een uitgebreid diner met uw Dinercheque. Voor slechts €26 kunt u een keuzemenu van drie gangen bestellen, waarbij u zelf uw maaltijd mag samenstellen. Op de a la carte kaart vindt u smakelijke gerechten zoals saltimbocca, kogelbiefstuk, sliptong, een mosselpannetje en gevulde paprika. Dit is slechts een greep uit de heerlijke selectie van bourgondische gerechten die ’t Menneke u biedt!

Bent u in het herfstseizoen op zoek naar een bijzondere gelegenheid om uw Dinercheque te besteden? Bestel dan het wildmenu met een trio van eendenborst, hertenbitterbal en wildpaté en een hertenbiefstuk of hazenpeper. Dit belooft een bijzonder diner te worden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10