50s Diner

Dinerbon Eindhoven 50s Diner
Adres
Heezerweg 304
5643KM Eindhoven
Telefoon
040-2135296
Dinerbon Eindhoven 50s Diner
Dinerbon Eindhoven 50s Diner

Kom proeven van de jaren vijftig. Bij 50’s Diner in Eindhoven viert de nostalgie hoogtij en u zult al snel een melancholisch gevoel naar deze prachtige tijd ervaren. Uit eten bij dit leuke restaurant is als een reis door tijd en ruimte. Het is even wennen als u aan het eind van avond weer terug in Eindhoven bent. Deze tijdreis kunt u nu ook met een Dinerbon van Diner Cadeau betalen.

U kunt bij 50’s Diner terecht voor authentieke Amerikaanse maaltijden. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke hamburger als diner of kom langs voor een heerlijk kopje koffie met een slice real American Apple Pie. Het is bij 50’s diner allemaal mogelijk en u kunt tegelijkertijd genieten van die geweldige amerikaanse muziek.

50’s Diner staat niet alleen bekend vanwege hun nostalgische aankleding. Ook kunt u terecht voor heerlijke zelfgemaakte Brownies, een heerlijke Carrot Cake. Alles wordt zelf gemaakt, zelfs de koekjes bij de koffie.

Het team van 50’s Diner vindt dat iedereen een plezierige tijdreis verdiend. Zo ook de kinderen. De Kids kunnen zich een hele dag vermaken bij de 50’s Diner Kids Club. Kinderen worden verrast met een geweldige acties, vooral als het hun verjaardag is. Ook de gasten die niet zelf langs kunnen komen worden door het personeel verwend. 50’s Diner verzorgd namelijk ook de catering voor privé evenementen. En we moeten natuurlijk niet de bezorging vergeten. Op deze manier kan iedereen deze iconische tijd in huis halen.

Trakteer uzelf dus op een reis terug in de tijd. Die kunt u ook met een Dinercheque van Diner Cadeau betalen. What A Great Deal!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10