De Galerage

Dinerbon Eindhoven De Galerage
Adres
Oude Urkhovenseweg 4
5641JB Eindhoven
Telefoon
040-2817020
Dinerbon Eindhoven De Galerage

Restaurant De Galerage is een uniek restaurant dat is gevestigd aan de Oude Urkhovenseweg in Eindhoven. U kunt hier heerlijk eten met uw dinercheque! De Galerage is een galerie en een garage ineen. Het restaurant is namelijk in 1991 begonnen in een garage. In de garage waren niet ‘standaard’ plaatjes te zien, er werden wisselende exposities gehouden door plaatselijke kunstenaars en creatievelingen die hun bijzondere werk konden tentoonstellen. Frank van der Meulen en Wendy van Bakel hebben dit concept in hun restaurant behouden. Het restaurant heeft een stoere uitstraling, behouden van de oude garage, met hier en daar artistieke expressie. Alles wat er aan de muren hangt is te koop en wordt ook regelmatig vervangen. Zo blijft het restaurant verfrissend en heeft elke keer een andere uitstraling met verschillende exposities. Iedereen is welkom, en De Galerage is een kindvriendelijk restaurant!

In de keuken werken de koks met veel passie en liefde aan heerlijke gerechten. Zo staan er pannenkoeken (zoet en hartig) op het menu, maar ook vlees- en visgerechten, salades en pasta’s. Er is voor jong en oud heerlijke dingen te eten! Met uw dinerbon kunt u verse en goede kwaliteit gerechten eten.  Ook kunt u heerlijke dranken drinken voor jong en oud. Zo kan iedereen een lekker drankje uitkiezen voorbij zijn of haar gerecht.

Het restaurant is geopend van woensdag t/m vrijdag van 17:00 uur tot 21:00 uur. Als u van echt lekker eten houdt, dan bent u met uw dinercheque of dinerbon bij De Galerage aan het juiste adres!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10