De Gaper

Dinerbon Eindhoven De Gaper
Adres
Wilhelminaplein 5
5611HE Eindhoven
Telefoon
040 246 7770
Dinerbon Eindhoven De Gaper

Bent u op zoek naar een leuke locatie om uw dinerbon te besteden in het levendige  Eindhoven? Aan het Wilheminaplein in Eindhoven is sinds 2001 Proeflokaal – Eetkamer De Gaper gevestigd, waar u vanaf nu ook van harte welkom bent met uw dinercheque.

Het Wilhelminaplein werd omstreeks 1904 aangelegd, wat het een prachtige historische locatie maakt om aan te dineren. De Gaper is zowel een Café als een restaurant, waar u terecht kunt voor de beste getapte bieren én goed eten. De Misset Café Top 100 bestempelt eigenaars Sjoerd Bannier en Jan Joost de Jong als excellente gastheren, die ervoor zorgen dat alles gasten aan de bar, in het restaurant en op het terras vriendelijk worden geholpen. 

Wilt u culinair worden verwend? Wanneer u vanuit de gezellige bar de trap op komt komt u terecht in de Eetkamer, die in 2014 geheel is gerenoveerd. Aldaar kunt u genieten van de best gerechten van het seizoen, bereid door Chef Frank van der Linden. Omdat Frank alleen werkt met de meest verse producten van het seizoen, zet hij elke twee weken nieuwe gerechten op de kaart. Er zijn echter ook enkele specialiteiten, die langer op de kaart blijven staan. De menukaart van de Eetkamer is overzichtelijk doch gevarieerd, en biedt voor zowel de vlees- en visliefhebber als de vegetariër heerlijke opties. Denk hierbij aan een malse Parelhoen, of Ravioli met Gorgonzola.

Wilt u gezellig borrelen of genieten van de kookkunsten van de chef aan het gezelligste plein van Eindhoven? Dan heeft Proeflokaal – Eetkamer de Gaper u van harte welkom met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10