Ethiopisch Restaurant

Dinerbon Eindhoven Ethiopisch Restaurant
Adres
Schootsestraat 170
5616 RH Eindhoven
Telefoon
040-255 52 83
Dinerbon Eindhoven Ethiopisch Restaurant

Wilt u echt eens iets anders doen met uw Dinerbon? Kom dan eens langs bij het Ethiopisch restaurant in Eindhoven. U kunt hier terecht voor, de naam zegt het al, traditionele Ethiopische specialiteiten. In de 18e eeuw werd deze unieke keuken geïntroduceerd bij het Europese publiek en sindsdien kan men op steeds meer plekken kennis maken met deze bijzondere eetcultuur. Dit kan nu ook in Eindhoven met behulp van uw Dinercheque! Geniet van heerlijke gerechten, bijzondere tradities en een vriendelijke en warme sfeer.

De basis van de traditionele Ethiopische maaltijd is de enjera. Dit is een soort luchtige pannenkoek met een subtiele smaak, dat de perfecte drager is voor de smakelijke groente-, vlees- en visgerechten op de menukaart. Er is van alles mogelijk met uw Dinercheque. Zo kunt u bijvoorbeeld rundvlees of lamsvlees met aardappel, wortel in currysaus bestellen. Of wat dacht u van Ethiopische kikkererwten in saus met verschillende kruiden of tonijn in rode saus? Bij ieder gerecht wordt aangegeven of het pittig is of niet, wat Ethiopisch Restaurant zeer toegankelijk maakt voor de Hollandse eten! Uw diner is natuurlijk pas compleet met een lekker drankje. Bestel bijvoorbeeld een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn of een Afrikaans biertje in een kalebas. U waant zich meteen in een paradijselijk oord!

Voor en na het eten krijgt u een grote kan warm water met citroen en doekjes. Zo kunt u samen met uw gezelschap aan tafel de handen wassen en drogen. Beleef samen een totaal nieuwe smaakervaring in een fijne atmosfeer. Reserveer nu en vergeet uw Dinerbon niet.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10