Evoluon

Dinerbon Eindhoven Evoluon
Adres
Noord Brabantlaan 1A
5652LA Eindhoven
Telefoon
040 2504620
Dinerbon Eindhoven Evoluon
Dinerbon Eindhoven Evoluon
Dinerbon Eindhoven Evoluon
Dinerbon Eindhoven Evoluon

Een van de meest iconische plekken van Eindhoven is het Evoluon. Het is een opvallend gebouw dat door zijn koepel lijkt op een UFO. Het Evoluon bestaat uit drie ruimtes, namelijk het auditorium waar allerlei evenementen plaatsvinden. Verder is er een groot vergadercentrum met 20 vergaderzalen en er is het restaurant. In het restaurant van Evoluon kun je je Dinerbon gebruiken. Je hoeft geen bezoeker te zijn voor een evenement dat hier gehouden wordt. Ook als je gewoon lekker uit eten wilt op een iconische locatie ben je met je Dinercheque welkom.

Het restaurant van het Evoluon

Het restaurant is pas vernieuwd, waardoor je in een heldere, moderne en strakke omgeving je lunch of diner kunt gebruiken. In het restaurant ben je welkom met je Dinerbon voor je lunch, je diner, maar ook als je enkel een kop koffie wilt drinken. Je kunt gewoon langskomen, maar als je een evenement bezoekt, dan is het restaurant ook altijd voor je open. Organiseer je een zakelijk evenement, dan is het ook mogelijk om in het restaurant een gezellig borrel te drinken. Bij mooi weer mag je ook gebruik maken van het terras. Hier kijk je uit op de mooie vijver met fonteinen en een groene omgeving.

De menukaart van het Evoluon

De menukaart van het restaurant is zeer uitgebreid en met heldere prijzen. Er is een uitgebreide lunchkaart, waar je kunt kiezen uit diverse broodsoorten, soepen, salades en omeletten en uitsmijters. De avondkaart bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Alle gangen hebben een vaste prijs en voor € 30,- per persoon bestel je een compleet 3-gangenmenu. Je kunt dan uit de verschillende gangen een gerecht kiezen van jouw keuze. Maar los bestellen is ook altijd een optie en dan betaal je per gang een vast bedrag, een transparante wijze om je Dinercheque in te zetten.

Evenementen

Heb je een feestje te vieren, of wil je een zakelijk evenement organiseren of een vergadering? Dit kan allemaal bij het Evoluon. Voor hele grote evenementen is het mogelijk om het auditorium af te huren. Maar ook voor intiemere evenementen zijn er speciale ruimtes. Daarbij is ook het restaurant speciaal voor jouw gezelschap af te huren en kun je lunchen of dineren met je eigen gasten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10