Gezana Restaurant

Dinerbon Eindhoven Gezana Restaurant
Adres
Willemstraat 37
5561 HC Eindhoven
Telefoon
040 8459493
Dinerbon Eindhoven Gezana Restaurant
Dinerbon Eindhoven Gezana Restaurant
Dinerbon Eindhoven Gezana Restaurant

Bij Gezana Restaurant in Eindhoven laten wij u de echte Afrikaanse eetbeleving ervaren. Dus bereid u zich voor op eten met uw handen, de fijnste Eritrese specialiteiten en een koffietraditie zoals dat in Eritrea gebruikelijk is. Een bijzondere Afrikaanse ervaring met uw dinerbon of dinercheque.

De basis voor al onze gerechten is Enjera. Enjera is een soort luchtige pannenkoek die perfect past bij elk gerecht dat wij opdienen. Hiermee kunt u onze traditionele gerechten eten zonder gebruik van bestek zoals dat in Afrika ook gebeurd. Ook krijgt u altijd een salade met verse groenten bij een gerecht. Onze kaart bestaat uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Elk gerecht heeft een authentieke smaak door het gebruik van echte kruiden uit Afrika. Voor de liefhebbers van pittig eten, wij hebben genoeg uitdaging voor u met kruiden die u niet kent in Nederland. Om van alles wat mee te krijgen kunt u bij ons een mix samenstellen van een aantal gerechten zodat u een compleet beeld krijgt van onze keuken.

WIj beloven u een avond zoals u die nog niet beleefd heeft. Traditionele gerechten, Afrikaanse sfeer en Eritrese gastvrijheid. Kom dit beleven bij Gezana Restaurant in Eindhoven met uw dinerbon of dinercheque. Wij helpen u graag bij het kiezen van gerechten en vertellen u alles over onze keuken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10