Grand Cafe Berlage

Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage
Adres
Kleine Berg 16
5611 JV Eindhoven
Telefoon
040 3400036
Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage
Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage
Dinerbon Eindhoven Grand Cafe Berlage

Grand Café Berlage is een gezellige horecagelegenheid in Eindhoven en is in veel opzichten uniek in zijn soort. Grand Café Berlage is dan ook met uw Dinerbon op ieder moment van de dag een bezoekje waard. Het is gevestigd in De Bergen, het ‘Quartier Latin’ van Eindhoven en is al meer dan 25 jaar een begrip voor een gevarieerd publiek. Ze zijn dan ook meerdere keren uitgeroepen tot één van de beste cafés van Brabant! Met uw Dinercheque kunt u hier heerlijk lunchen, borrelen en dineren. In de lente- en zomermaanden kan dit uiteraard ook in onze mooie terrastuin met veel groen, zon en schaduw.

Grand Café Berlage heeft een uitgebreide en gevarieerde lunch- en dinerkaart. Zo hebben ze warme en koude lunchgerechten, alsmede een selectie uitsmijters en omeletten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een omelet met biologische geitenkaas, zongedroogde tomaat, lente-ui en rucola? De dinerkaart bevat een indrukwekkende selectie aan heerlijke vis-, vlees- en wildgerechten en uiteraard ook een aantal vegetarische gerechten. Uw Dinerbon is bij Grand Café Berlage goed besteed! Bijzonder is dat er invloeden van over de hele wereld terug te zien zijn op de kaart. Neem bijvoorbeeld een Arabische couscoussalade met halloumi of een Portugees stoofpotje met verschillende soorten vis. Na een heerlijk diner kunt u ook prettig natafelen bij Berlage. Lokale en landelijke artiesten betreden er regelmatig het podium.

Het team van Grand Café Berlage hoopt  u binnenkort te kunnen verwelkomen met uw Dinercheque! De heerlijke gerechten, uitgebreide wijnkaart en gezellige sfeer biedt u het totaalplaatje. Ze zijn dagelijks geopend vanaf 11:30. Reserveer nu of kom gewoon een keer binnen wandelen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10