Hampshire Hotel Eindhoven

Dinerbon Eindhoven Hampshire Hotel Eindhoven
Adres
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon
(0)35 677 7217
Dinerbon Eindhoven Hampshire Hotel Eindhoven

Heeft u er wel eens aan gedacht om met uw dinerbon te gaan dineren in het restaurant van een hotel? Het is misschien niet iets waar u meteen aan zou denken, zeker niet wanneer u niet van plan bent om in het desbetreffende hotel te overnachten. Het kan echter een erg goede keus zijn. Veel sterrenhotels hebben een uitstekende keuken met een bevlogen chef. Bovendien kunt u zo tijdens uw avond uit met uw dinercheque genieten van een gemengd publiek van zakenlui, toeristen en buurtbewoners, iets dat een fijne ambiance geeft aan de avond. Een van deze restaurants in een hotel waar u van harte welkom bent met uw dinerbon is restaurant Parkzicht, dat zich bevindt in het Hampshire Hotel Eindhoven.

De chef in de keuken van restaurant Parkzicht bereidt voor u de lekkerste Franse lunches en diners van de meest verse producten. Het restaurant heeft een open keuken, waardoor u met eigen ogen kunt meekijken hoe uw gerecht wordt bereidt. Indien u met een groter gezelschap wilt komen eten, dan denken ze bij restaurant Parkzicht graag met uw mee over de mogelijkheden voor een aangepast menu. Kies uit de vele heerlijke Franse klassiekers op de kaart en laat u door de chef verassen met zijn kundige bereidingswijze.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige restaurant in Hampshire Hotel Eindhoven? Kom dan zelf ervaren hoe leuk een restaurant in een hotel kan zijn en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen. Daar kunt u namelijk de rekening mee betalen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10