KookSchoolKunsten

Dinerbon Eindhoven KookSchoolKunsten
Adres
Hallenweg 9
5615 PP Eindhoven
Dinerbon Eindhoven KookSchoolKunsten
Dinerbon Eindhoven KookSchoolKunsten
Dinerbon Eindhoven KookSchoolKunsten

KookSchoolKunsten is een beetje een vreemde eend in de bijt op deze website. Het is namelijk niet een restaurant waar je zomaar even naar binnen kunt stappen om er een hapje te eten of te drinken. De naam van dit horecabedrijf verraad eigenlijk al waar het vooral om draait: lekker leren koken. Om die reden wordt KookSchoolKunsten onder meer ingezet als officiële opleidingslocatie voor hen die uiteindelijk gediplomeerd als kok of cateraar aan de slag willen gaan. Maar het is ook mogelijk om er in groepsverband aan kookworkshops deel te nemen en als individu kun je je aanmelden voor de kooklessen. Voor de twee laatstgenoemde activiteiten gelden doorgaans geen vaste tijdstippen in de week, dus het is vooral een kwestie van de website van KookSchoolKunsten goed in de gaten houden. Wil je je dinerbon of dinercheque inzetten voor deelname aan een kookworkshop, dan is het eventueel ook mogelijk om hiervoor met je groep familieleden, vrienden of collega’s een tijdsblok te reserveren door contact met het etablissement op te nemen.

Bij de kookworkshops van KookSchoolKunsten wordt het aanwezige gezelschap verdeeld in groepjes die elk een eigen taak krijgen. Elk culinaire radartje in het gehele proces zorgt er vervolgens voor dat er uiteindelijk een heerlijk gerecht op tafel verschijnt waar alle deelnemers van kunnen smullen. Bij je aanmelding voor een workshop kun je aangeven wat het smakelijke eindresultaat moet gaan worden. Zo zijn er workshops die zich specifiek richten op de Italiaanse of de Thaise keuken, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in groepsverband een volledige Indonesische rijsttafel te bereiden. De individuele kooklessen bij KookSchoolKunsten zijn er daarentegen meer op geënt dat je letterlijk alle kneepjes van de kookkunst onder de knie krijgt. Je leert onder andere snijtechnieken en specifieke kooktechnieken en je komt meer te weten over de culturele en sociale aspecten van eten en voedselveiligheid.

De KookSchoolKunsten is officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon, maar neem vooraf contact met dit horecabedrijf op als je er je tegoed wilt gaan besteden. Het is namelijk mogelijk dat je je bon of cheque niet voor letterlijk alle aangeboden activiteiten kunt gebruiken of dat er beperkende voorwaarden van kracht zijn.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10