ONS eten en drinken

Dinerbon Eindhoven ONS eten en drinken
Adres
Kerkstraat 16
5611 GJ Eindhoven
Telefoon
040 843 4704
Dinerbon Eindhoven ONS eten en drinken

Restaurant ONS eten en drinken is gevestigd aan de Kerkstraat in Eindhoven. U kunt hier nu ook terecht met uw dinerbon! Restaurant ONS staat bekend om de veelzijdige keuken die vele wereldse invloeden bevat. Het restaurant staat voor eerlijk, overheerlijk, puur en prachtig. U heeft verschillende plekken waar u zich op zonnige dagen kunt vermaken. U kunt binnen of buiten iets eten en drinken, maar ook beneden of boven. Er is namelijk niet alleen een terras, maar ook een balkon aanwezig.

In de keuken worden ambachtelijke gerechten bereid met eerlijke ingrediënten. Deze gerechten worden bereid onder leiding van Doron. Er worden verschillende huisgemaakte lekkernijen bereid, zoals de truffel-champignonkroket of de fameuze taarten. Er is een grote keuze aan verschillende heerlijke vegetarische gerechten, maar voor de vlees- en visliefhebbers is er ook genoeg keuze. U zult bij ONS zeker niets tekort komen voor uw dinercheque! Heeft u een allergie of een intolerantie? Dan kunt u dat aan het personeel doorgeven. Restaurant ONS heeft hier namelijk veel ervaring mee en kan hier daarom flexibel op inspelen. Verder kan er bij ONS ook gerust een drankje of borreltje gedronken worden. Er is een ruim assortiment aanwezig met heel veel verschillende dranken die geschonken kunnen worden.

Restaurant ONS is de gehele week geopend van maandag tot en met zondag vanaf 11:30 uur. Heeft u dus zin in een heerlijke lunch of een fantastisch diner? Dan bent u met uw dinercheque of dinerbon bij restaurant ONS eten en drinken aan het juiste adres! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10