Por Favor

Dinerbon Eindhoven Por Favor
Adres
Dommelstraat 17
5611 CJ Eindhoven
Telefoon
040 3021700
Dinerbon Eindhoven Por Favor
Dinerbon Eindhoven Por Favor
Dinerbon Eindhoven Por Favor

Alsjeblieft: restaurant Por Favor in Eindhoven

Wil je even weg uit de drukte van alle dag? Vergeet alle beslommeringen en droom eens lekker weg in mediterraanse sferen. Dat kan in restaurant Por Favor in Eindhoven. Heerlijke Spaanse gerechten in een sfeervolle omgeving; acojedor zeggen ze in het Spaans. Vamos a compartir is het motto, oftewel laten we delen. Por Favor deelt graag de volle smaken en de eerlijke ingrediënten van de gerechten, die worden bereid op traditionele wijze. Het restaurant is ruim van opzet, dus ook als het druk is heb je geen hinder van de andere tafels. Zo blijft een privé conversatie ook privé. Je kunt ook plaatsnemen in de sfeervolle stadstuin van het restaurant. Waan je in Spaanse sferen onder het genot van een sangria. Het restaurant accepteert de dinerbon en dinercheque, dus vergeet niet om deze mee te nemen naar deze mediterraanse parel in Eindhoven.

Por Favor, voor de hele familie

Het restaurant heeft een zeer gevarieerde kaart, er is voor ieder wat wils. De kinderen kun je gerust meenemen, want ook patat met mayonaise behoort tot de mogelijk heden. Geniet met de hele familie van de heerlijke Spaanse tapas. Romantisch met zijn tweetjes wegdromen is natuurlijk ook mogelijk. De gerechten worden mooi gepresenteerd en natuurlijk kun je deze vergezeld laten gaan van een goed glas wijn. Geniet van de heerlijke en eerlijke gerechten, bereid met mediterraanse passie. Aan de bediening zal het niet liggen. Deze is zeer discreet, vriendelijk en correct.

Por Favor ook voor feesten en partijen

Restaurant Por Favor is te vinden op slechts twee minuten lopen van het station Eindhoven, aan de Dommelstraat 17. Het restaurant is is van woensdag tot en met maandag geopend vanaf vijf uur ‘s middags tot half elf ‘s avonds. Je kunt betalen met de gangbare credit- en bankcards en ook met de dinerbon of dinercheque. Vergeet deze dus niet. Je kunt eventueel van te voren reserveren om teleurstellingen te voorkomen: 040-3021700. Bruiloften en partijen, zomaar een feest of een uitje van de zaak? Het restaurant kan tot 60 personen herbergen en kan worden afgehuurd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10