Restaurant | Bar Dijk9

Dinerbon Eindhoven Restaurant | Bar Dijk9
Adres
Stratumsedijk 9
5611 NA Eindhoven
Telefoon
040 - 21 22 355
Dinerbon Eindhoven Restaurant | Bar Dijk9
Dinerbon Eindhoven Restaurant | Bar Dijk9
Dinerbon Eindhoven Restaurant | Bar Dijk9

Let op: Op dit moment kunt u alleen de cadeaukaart besteden bij de lunchkaart.

Een gezellige bar en een goed restaurant, waar u met uw dinerbon welkom bent voor een bijzondere avond uit met uw gezelschap, dat is Restaurant – Bar Dijk9 in Eindhoven. Het is een sfeervol ingericht restaurant dat zich bevindt aan de Stratumsedijk 9, midden in het centrum van de ‘Lichtstad’, zoals Eindhoven vaak wordt genoemd. Wijn en spijs gaan hand in hand bij Dijk9 en dat kunt u nu met uw dinercheque gaan ervaren. Ook Brabantse gezelligheid ontbreekt uiteraard niet en na gastvrij onthaald te zijn door de bediening kunt u dus beslist een sfeervolle en smaakvolle avond verwachten. Wanneer het mooi weer is dan kunt u heerlijk buiten zitten bij Dijk9, met een verkoelend drankje onder een prachtig bomendak.

Bij Dijk9 bereiden de chef en het keukenteam specialiteiten uit de Frans-Internationale keuken voor u. Zo vindt u op het menu onder andere een gerecht van kalfswang en coquille, geserveerd met guave, oester balsamico vinaigrette en bloemkoolcrème. Een andere mogelijkheid is de makreel met asperges. Dit gerecht wordt op haar beurt geserveerd met pesto, mieriksworel, rode biet en soyasesam Geniet met uw dinerbon anders van de lekkere verse heilbot met risottocrème, aromaten, pistache croute, vadouvanolie en rivierkreeft. U kunt losse gerechten van de kaart bestellen, maar u kunt ook een heerlijk menu samenstellen, met bijvoorbeeld een ‘coffee lover’ nagerecht. Dit is een nagerecht van panna cotta, witte chocolade, bastogne, bailey’s, koffie en mokka.

Er is met uw dinercheque genoeg te ontdekken bij Restaurant – Bar Dijk9. Zowel wat de verassende gerechten betreft, als de heerlijke frisse wijnen die worden aangeboden. U bent dan ook van harte welkom om een culinaire avond te beleven in de Lichtstad die u nog lang zal bijblijven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10