Restaurant Crown

Dinerbon Eindhoven Restaurant Crown
Adres
Vestdijk 14-16
5611CC Eindhoven
Telefoon
040 8444000
Dinerbon Eindhoven Restaurant Crown
Dinerbon Eindhoven Restaurant Crown
Dinerbon Eindhoven Restaurant Crown
Dinerbon Eindhoven Restaurant Crown

Restaurant Crown maakt deel uit van het gelijknamige hotel en zijn dus beide gevestigd aan de Vestdijk 14-16 in het centrum van Eindhoven. Stap je bij dit horecabedrijf binnen, dan kun je voor wat betreft de inrichting een hoop luxe verwachten. Het restaurantgedeelte is vorozien van een modern interieur en biedt je voldoende zitplaatsen om in alle rust van een hapje en een drankje te kunnen genieten. Het etablissement beschikt ook over een grote bar waar je vooraf aan je eetfestijn een aperitiefje kunt drinken of na afloop heerlijk na kunt borrelen. De combinatie van hotel en restaurant zorgt ervoor dat je hier elke dag van de week met je dinerbon of dinercheque terecht kunt. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag van half 7 tot 10 uur ‘s morgens en op zaterdag en zondag van half 8 tot 11 uur ‘s morgens aanschuiven voor het ontbijt. Het diner wordt in Restaurant Crown van maandag tot en met donderdag van half 6 ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds geserveerd en op vrijdag en zaterdag van half 5 ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds.

Bij een horecabedrijf dat zoveel luxe uitstraalt verwacht je eigenlijk als vanzelfsprekend dat ook het eten er van topkwaliteit is. Wat dat betreft stelt Restaurant Crown je gegarandeerd niet teleur. De chef-kok en zijn keukenbrigade trakteren je smaakpapillen op tal van (h)eerlijke gerechten zonder fratsen. Zo kun je je meergangendiner bijvoorbeeld van start laten gaan met een licht gebonden courgettesoep met amandelen en peterselie of kiezen voor een salade met brie, kip of gerookte zalm. Voor wat betreft het hoofdgerecht heb je keus uit diverse vlees- en visvarianten, zoals gegrilde runderentrecôte met seizoensgroenten, aardappelgratin en rode wijnsaus of een roerbakschotel met zoetwatergarnalen, glasnoedels, Oosterse groenten en sojasaus. Tenslotte kun je je avondje aangenaam dineren bij Restaurant Crown afsluiten met bijvoorbeeld chocoladetaart of tarte tatin als smakelijk nagerecht.

Heerlijk smikkelen bij Restaurant Crown heeft vanzelfsprekend tot gevolg dat je aan het einde van je verblijf de rekening gepresenteerd krijgt voor alle genuttigde spijzen en dranken. Gelukkig kun je deze gewoon deels of volledig betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10