Restaurant Geronimo | Fine Food & Wine

Dinerbon Eindhoven Restaurant Geronimo | Fine Food & Wine
Adres
Dommelstraat 22
5611CL Eindhoven
Telefoon
040 302 1300
Dinerbon Eindhoven Restaurant Geronimo | Fine Food & Wine

Let op: 1 Diner Cadeau te gebruiken per reservering, verder is Diner Cadeau NIET te gebruiken in combinatie met acties en kortingen 

Geronimo is hét restaurant voor levensgenieters. U kunt zich hier met uw Dinerbon laten verrassen door heerlijke smaakcombinaties, goede wijnen en een gastvrije sfeer. Maak gebruik van uw Dinercheque om een onvergetelijke ervaring op te doen!

De internationale kaart biedt een grote keuze in met liefde en vakmanschap bereide gerechten. Wilt u eens flink genieten, begin dan met een van de luxe aperitieven, waaronder bites to share. Zorg wel dat u genoeg ruimte overhoudt voor de onweerstaanbare starters & mains. Er staan ook vleesgerechten als tournedos en entrecote op het menu. Wilt u liever geen vlees? Dan zal de ravioli met spinazie u vast goed smaken. Sluit af met een sabayon of een kaasplateau met binnen- en buitenlandse kazen. U kunt ’s middags ook terecht voor een borrel met bites en de lunch.

Dit restaurant is vernoemd naar de krijger Geronimo, die zich sterk maakte voor het Apachenvolk en streed tegen landroof door de kolonisten. De lijfspreuk van dit opperhoofd was 'While living, I want to live well.' Gastvrouw Angélique Coppens en chef-kok Joost van Nunen zijn het daar helemaal mee eens: wie goed wil leven, gunt zichzelf lekker eten en drinken en mag daarbij zelfs best een beetje zondigen. Voelt u ervoor om met uw Dinercheque een bijzondere avond tegemoet te gaan met voortreffelijke 22 open wijnen en diverse gerechten? Kom dan naar Geronimo Restaurant in Eindhoven, waar Joost en Angélique  met veel passie voor u aan de slag gaan.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10