Restaurant Parkzicht

Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht
Adres
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon
040 - 211 48 88
Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht
Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht
Dinerbon Eindhoven Restaurant Parkzicht

Restaurant Parkzicht in Eindhoven staat voor bourgondisch genieten, gastvrijheid en verse smaakvolle gerechten. Daarnaast is het restaurant ook nog eens gevestigd in een monumentaal pand en omgeven door een prachtig stadswandelpark. Dit kunt u nu allemaal zelf ervaren door uw Dinerbon hier te besteden! Het restaurant is onderdeel van het Hampshire hotel, maar u hoeft geen hotelgast te zijn om te komen eten. Restaurant Parkzicht is dagelijks geopend tussen 7:00 en 23:00 voor ontbijt, lunch en diner. Neem dan ook uw Dinercheque mee.

Restaurant Parkzicht biedt u in de avond een prachtig aanbod aan klassieke Franse gerechten. Om de zoveel tijd wordt de menukaart aangepast aan de hand van de lekkerste seizoenproducten. Met uw Dinerbon kunt u hier echt eens even uitgebreid tafelen met uw partner of vrienden. Voor €30 kunt u al het ‘Park Menu’ van drie gangen bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon a la carte te bestellen en op die manier het allerbeste van de Franse keuken te proeven. Onder de voorgerechtjes vindt u onder andere huisgemaakte kreeftensoep, lauwwarme sukade en traditioneel bereide escargots. Ook de hoofdgerechten zullen de liefhebber van Frans eten bekoren. Wat dacht u van tournedos met huisgemaakte truffelsaus of klassieke bouillabaisse? Restaurant Parkzicht heeft ook een indrukwekkende selectie van mooie wijnen uit allerlei landen en streken. Ieder gerecht op de menukaart is zelfs voorzien van een specifiek wijnadvies!

U kunt ook lekker bij Restaurant Parkzicht gaan lunchen met uw Dinercheque. Naast de uitgebreide menukaart bieden ze ook een driegangenlunch aan. Dat is ideaal voor een feestelijke middag!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews