Restaurant Sala Thai

Dinerbon Eindhoven Restaurant Sala Thai
Adres
Staringstraat 31
5615HC Eindhoven
Telefoon
040 243 4101
Dinerbon Eindhoven Restaurant Sala Thai

Restaurant Sala Thai is gevestigd aan de Staringstraat in Eindhoven. Het is een rustige locatie vlakbij het centrum van Eindhoven. Met uw dinerbon kunt u hier nu terecht om te genieten van de authentieke Thaise keuken van Sala Thai! Restaurant Sala Thai staat bekend als één van de beste Thaise restaurants van Nederland. U bent hier dus aan het juiste adres voor lekker eten! Het restaurant heeft een huiselijke sfeer en heeft een Thaise tint. Met warm weer kunt u binnen in het restaurant eten waar airco aanwezig is of buiten op het leuke terras van Sala Thai. Het geweldige team van Sala Thai staat elk dag voor u klaar. Met al uw vragen en wensen kunt u gerust bij het team terecht, op deze manier heeft u een zorgeloze avond.

In de keuken staan een aantal Chef-koks die met veel liefde en passie de gerechten voor u bereiden. Het combineren van gerechten en smaken maakt de Thaise keuken uniek. Het wordt ook wel de Franse keuken van het oosten genoemd. De koks maken gebruik van alleen verse producten. Zo komen er wekelijks verse kruiden direct uit Thailand. De Thaise keuken is een gevarieerde, vetarme en gezonde keuken. Met uw dinercheque bent u bij restaurant Sala Thai dus op de goede plek als u gezond wilt eten!

Sala Thai is elke dag geopend vanaf 17:30 uur. Ga voor het beste en lekkerste Thaise eten met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Sala Thai in Eindhoven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10