Restaurant Shoga

Dinerbon Eindhoven Restaurant Shoga
Adres
Leenderweg 300
5644 AE Eindhoven
Telefoon
040 2913300
Dinerbon Eindhoven Restaurant Shoga
Dinerbon Eindhoven Restaurant Shoga

Lekker wokken, grillen en genieten van verse sushi met uw dinerbon of dinercheque bij Restaurant Shoga in Eindhoven. Bij dit nieuwe all you can eat restaurant is er voor iedereen wel wat wils. Een combinatie van verschillende Oosterse keukens en invloeden zorgen voor een warme sfeer en heerlijk eten.

De diversiteit aan gerechten zorgen ervoor dat uw hele gezelschap een heerlijke avond zal hebben. Onze sushi wordt altijd vers bereid en pas wanneer er een bestelling binnenkomt, verser krijgt u het niet! Zo blijven de smaken het puurst en lekkerst. Onze wok en grill bestaat uit verse nasi met gewokte groenten en het lekkerst gekruide vlees. Ook hebben wij een speelhoek voor de kinderen waar ze lekker hun energie kwijt kunnen terwijl u geniet van uw diner. Alle ingredienten zijn aanwezig voor een gezellig avondje uit met de hele familie. Mocht u nou toch liever onze verse bereide gerechten thuis willen ervaren? Dat kan natuurlijk ook. Bij Restaurant Shoga kunt u alle gerechten ook afhalen.

Kom dus snel langs met uw dinerbon of dinercheque en proef het lekkerste van de Oosterse keukens en de meest vers bereide sushi van Eindhoven. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag en hebben genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10